Bratu gastarbajteru ukrala milion dinara

Pošto je njen brat otputovao u inostranstvo, gde se nalazi na privremenom radu, osumnjičena je preko terase ušla u njegovu kuću i iz nje odnela zlatni nakit i novac, ukupne vrednosti 1.080.000 dinara

  • 2

Policija je u Žagubici uhapsila Julijanu M. (58) iz sela Sige kod Žagubice zbog sumnje da je opljačkala svog brata Nenada M., odnevši iz njegove kuće predmete vredne preko milion dinara.

– Ona je najpre pripremila teren za pljačku tako što je ušla u bratovljevu kuću u selu Sige dok u njoj nije bilo nikoga. Tada je otključala vrata koja vode na terasu kako bi kroz njih mogla da uđe. Pošto je njen brat otputovao u inostranstvo, gde se nalazi na privremenom radu, osumnjičena je preko terase ušla u njegovu kuću i iz nje odnela zlatan nakit i novac, ukupne vrednosti 1.080.000 dinara - saznajemo iz istrage.

Pretresom stana osumnjičene, policija je pronašla deo ukradenih predmeta, nakon čega je usledilo njeno hapšenje. Tokom saslušanja kod istražnog sudije, Julijana M. u potpunosti je priznala delo za koje se tereti i detaljno ga opisala.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    1. mart 2013 | 16:33

    E vlajo vlajo sad i Brat brata krade

  • Klisura

    1. mart 2013 | 22:05

    Што рече неко скоро: "ако си немаш душмана, татко ће ти га направи". Мисли да их брат штанцује тамо. Чувај нас Боже.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA