NAPAD: Hteo da zakolje devojke jer nisu pristale na seks sa njim?

Šaban P. (25) nožem je napao J. S. (37) i K. C. (28) u Martonošu kod Kanjiže i više puta ih ubo u vrat, navodno zbog toga što nisu želele da imaju seks sa njim. Policija proverava ove tvrdnje

  • 0

Šaban P. (25) iz Kanjiže nožem je ubadao K. C. u vrat i ranio J. S. jer nisu želele da imaju seks sa njim, dok policija i dalje proverava motive ovog napada.

- Kad sam videla da je Šaban P. iz čista mira nasrnuo na moju drugaricu K. C, koja je sedela u fotelji, i tri puta je ubo velikim kuhinjskim nožem u vrat, skočila sam na njega. Uspela sam da ga odgurnem od drugarice. Videla sam, u magnovenju, da je pala u nesvest, a Šaban je krenuo da vitla nožem prema meni! Branila sam se kako sam znala i umela, krv je šikljala iz mojih šaka. Ubo me je i u obraz - ovako je prepričala jezivu dramu J. S. (37) iz Martonoša kod Kanjiže, u čijoj kući je u sredu uveče Šaban P. (25) napao nju i K. C. (28).

Policija se povodom ovog događaja nije zvanično oglasila, a izvor iz istrage kaže da se ispituju motivi napada.

- Proveravamo sve mogućnosti, pa čak i onu da je Šaban P. hteo da ubije dve devojke zato što nisu htele seks sa njim! Šaban je u bekstvu i za njim, kao i za njegovim bratom Hajrošem P. (30), koji je takođe umešan u ovaj incident, intenzivno se traga - kaže izvor iz istrage.

Povređena J. S. priča da su pre napada ona i K. C. sedele sa Šabanom i Hajrošem u kafani. Oko 22 sata odlučili su da odu kod J. S.

- Sedeli smo i pričali. Nisam ih ponudila pićem, jer sam smatrala da su dovoljno popili. U jednom trenutku Šaban je rekao da ide u toalet. Vratio se sa nožem za sečenje hleba i došao do K. C. Delovalo je kao da će joj odseći glavu! Skočila sam na njega i tada se ustremio na mene... Nekako sam se iskobeljala, počela sam da vrištim i istrčala sam u dvorište - prepričava ona.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA