IZREŠETAN UŠETAO U HITNU: Upucan Marko Ljubiša Kan!

Kako Telegraf saznaje, Kan se krvav i izrešetan pojavio u Hitnoj pomoći. Rekao je svoje ime i počeo da gubi svest i puls. Nije hteo da kaže ko ga je, gde i zašto upucao

  • 25

Marko Ljubiša zvani Kan (45) sa Cetinja teško je ranjen u Beogradu pod nerazjašnjenim okolnostima.

Kako Telegraf saznaje, on se krvav i izrešetan pojavio u Hitnoj pomoći. Rekao je svoje ime i počeo da gubi svest i puls. Lekari su konstatovali četiri prostrelne rane na vratu i telu.

Kan je odmah kolima Hitne pomoći prebačen na Odeljenje reanimacije Urgentnog centra. Nije hteo da kaže ko ga je, gde i zašto upucao.

Prema našim saznanjima, Kan je vozio beli "golf" ulicom Vladimira Popovića, kada mu se približio crni "audi" sa zatamnjenim staklima i bočno ga udario, posle čega je suvozač iz "audija" kroz prozor poceo da puca na njega, ispalivši više od 10 metaka.

S Kanom je u autu bio je još jedan muškarac koji je sedeo na mestu suvozača i on nije povređen. Kan je odmah posle napada ušao u taksi koji ga je odvezao do ambulante Hitne pomoći.

Ima četiri prostrelne rane i smešten je na Urgentnom centru. Stanje mu je stabilno.

- Muškarac je došao sinoć u ambulantu Hitne pomoći u 21.45 sati i s vrata počeo da se skida, govoreći da je izrešetan - rekla je portparolka Hitne pomoći Macura.

Lekari u Hitnoj su konstatovali da ima dve prostrelne rane u vratu, povredu u slabinskom delu, a jednan metak ga je pogodio u desnu ključnu kost.

- Ranjenom muškaracu odmah je uključena infuzija i on je posle zbrinjavanja prevezen, u stabilnom stanju, u Urgentni centar. Bio je svestan i komunikativan - naglasila je Macura i dodala da je on operisan, posle čega se nalazi u stabilnom stanju.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oto

    2. mart 2013 | 23:17

    Crnogorci, izrokajte se vise i ostavite nas na miru...

  • STOP MAFIJI

    2. mart 2013 | 23:19

    Dokle ce se Crnogorci ubijati u Beogradu i sejati starh medju nama gradjanima

  • maximuss

    2. mart 2013 | 23:24

    E sad, zbog biografije rekao bih da je od bibliotekara trazio da uzme jos jednu knjigu na citanje, cemu se ovaj usprotivio i rekao mu da ne moze paralelno da cita tri knjige i da ce mu dati knjigu kada mu vrati i preprica ove dve koje su kod njega. A onda su potegli duge cevi.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA