LJUBAVNI ŽIVOT PAPE: Ovo je žena koja je Franju oterala u sveštenike (VIDEO)

Novoizabrani poglavar Rimokatoličke crkve zamonašio se zbog neuzvraćene ljubavi izvesne Amelije, kojoj je tada poručio: "Ako se ne udaš za mene, zarediću se"

  • 0

Novoizabrani poglavar Rimokatoličke crkve papa Franja u mladosti je bio ludo zaljubljen u izvesnu Ameliju, zbog čije se neuzvraćene ljubavi on zamonašio.

Tek što je prošlo 24 sata od izbora novog pape, mediji su već doneli nesrećnu ljubavnu priču Horhe Maria Bergolja ili Franje, novog poglavara Rimokatoličke crkve.

Nakon što je Horhe Mario Bergoljo proglašen novim papom, njegov privatni život postao je opsesija mnogih medija.

Argentinski novinari stupili su u kontakt s Amalijom, ženom koju je novi papa u mladosti zaprosio.

- Ako se ne udaš za mene, zarediću se - rekao je navodno, tada 13-godišnji Bergoljo "fatalnoj" Amaliji, koja ga je odbila i tako mu "zapečatila sudbinu".

Međutim, ona tvrdi da je njihovu ljubav prekinuo njen otac.

- Poslao mi je pismo, a nakon što ga je moj otac pročitao, istukao me jer nisam smela da se dopisujem s dečakom. U tom je pismu nacrtao kuću i obećao da će mi takvu kupiti jednom kad se venčamo - rekla je novinarima.

- Moji roditelji učinili su sve da nas razdvoje, a od onda ga nisam videla. I danas mislim da smo srodne duše, jer oboje volimo siromašne - zaključila je Amalia.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA