PRIJAVI BAHATOST: "Jugom" stao nasred pešačkog i zagradio prolaz ka parku (FOTO)

Borimo se zajedno protiv iživljavanja u saobraćaju: fotografišite bahatost i pošaljite nam na mejl redakcija@telegraf.rs. Stanimo zajedno na put onima koji nas ugrožavaju

  • 3

U okviru akcije TelegrafaPrijavi bahatost“, kojoj su se do sada odazvali brojni čitaoci, na redakcijski mejl stigla je još jedna u nizu fotografija skandalozno parkiranih automobila.

 

Dokle ide ljudska bahatost najbolje pokazuje primer "juga" parkiranog nasred pešačkog prelaza. Da priča bude "bolja", vlasnik ovog četvorotočkaša uspeo je u istom dahu da napravi čak tri saobraćajna prekršaja.

 

Osim što je stao na pešački prelaz, nesavesni vozač je uspeo istovremeno i da zagradi prolaz ka parku i da se u više nego evidentnoj jednosmernoj ulici parkira u suprotnom smeru.

 

Šta reći osim sarkastično primetiti da za ovakvu vrstu bahatosti stvarno treba imati petlju!

 

Ovakve i slične fotografije samo nas teraju da budemo još uporniji. Dakle, naša akcija se ne završava, a nove fotografije možete očekivati već narednih dana.

 

Ako se i vi svakodnevno mučite zbog bahatih vozača - fotografišite bahatost i pošaljite nam na mejl redakcija@telegraf.rs, s tačnim vremenom i lokacijom na kojoj ste fotografiju napravili.

 

Naša akcija se ne završava. Naprotiv - ovo je sada i vaša akcija. Zato - PRIJAVI BAHATOST!

 

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Desko

    20. mart 2013 | 13:43

    Molim vas,kakve vajde ima od toga, sta cete uradeti ili to sam trend ???

  • Gradjanin

    20. mart 2013 | 14:07

    Svaki dan bar po jedan auto slikam koju zaista napravi pometnu u jednom delu grada, pauk dok dodje za 20 minuta ovaj ode.... Ok, šaljemo slike, šta dalje uraditi sa se to sankcioniše?

  • Prvi UD SRBIJE

    20. mart 2013 | 16:30

    Kad je Yugo onda nije bahatost x)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA