Revizor: Preko 110 grešaka u radu "Srbijagasa"

Predsednik DRI Radoslav Sretenović potvrdio je u izjavi za "Informer" da je ta institucija dobila prigovore "Srbijagasa", ali je odbio da priča o detaljima izveštaja pre nego što bude objavljen

  • 3

Državna revizorska institucija otkrila je više od 110 nepravilnosti u poslovanju JP "Srbijagas", koje predvodi potpredsednik SPS-a Dušan Bajatović, saznaje "Informer".

Prema rečima njihovog izvora, "Srbijagas" je revizorima dostavio prigovore na svih 110 tačaka koje se nalaze u revizorskom izveštaju.

- "Srbijagas" se žalio na sve nalaze revizora, o čemu sada revizor odlučuje - izjavio je sagovornik "Informera".

Predsednik DRI Radoslav Sretenović potvrdio je u izjavi za "Informer" da je ta institucija dobila prigovore "Srbijagasa", ali je odbio da priča o detaljima izveštaja pre nego što bude objavljen.

- Radimo na tim prigovorima i očekujem da bi konačan revizorski izveštaj poslovanja ovog preduzeća trebalo da bude objavljen - poručio je Sretenović, koji je ranije rekao da je tokom kontrole finansijskih izveštaja ovog preduzeća "bilo opstrukcija onih koji su zaduženi za dostavljanje dokumenata".

- Umesto da dostave celokupnu dokumentaciju, papire smo dobijali na kašičicu. Taj problem, ipak, rešili smo na sastanku sa generalnim direktorom Dušanom Bajatovićem - istakao je tada Sretenović.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    21. mart 2013 | 01:28

    Nama treba deset Eliot Nesa da bi pohvatali sve lopove u javnim preduzecima.Da se vrati samo deset posto od svih ukradenih para ne bi nam trebali strani investitori.

  • GoraN

    21. mart 2013 | 13:24

    Zar je moguce! 110, pa kako to, kad je D. Bajatovic kako sam kaze najbolji menadzer koga Srbija ima?

  • Tasko

    21. mart 2013 | 12:35

    Da ali je gospodin i dalje direktor.strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA