PRIJAVI BAHATOST: Pogledajte kako je "golf" zamalo pregazio pešake (VIDEO)

Borimo se zajedno protiv iživljavanja u saobraćaju - fotografišite bahatost i pošaljite nam na imejl redakcija@telegraf.rs. Stanimo zajedno na put onima koji nas ugrožavaju

  • 5

Akciju Telegrafa “Prijavi bahatost“ do sada su podržali brojni čitaoci Telegrafa, kojima je stalo do toga da na svoj način stanu na put ugrožavanju bezbednosti u saobraćaju.

Osim što nam je redakcijski mejl doslovno zatrpan fotografijama bahato parkiranih automobila širom Srbije, nedavno smo od jednog prilično angažovanog čitaoca dobili i video-snimak, malo je reći bahatog vozača.

Naime, na videu snimljenom iz automobila tokom vožnje više nego jasno se vidi kako je nesavesni vozač golfa iz suprotnog pravca zamalo pregazio pešake, koji su poštujući saobraćajna pravila, regularno prelazili put na pešačkom prelazu.

Nažalost, ovakvih skandaloznih primera ima na sve strane. Stanimo im na put! Stoga, ako se i vi svakodnevno mučite zbog bahatih vozača, fotografišite bahatost i pošaljite nam na imejl redakcija@telegraf.rs, sa tačnim vremenom i lokacijom na kojoj ste fotografiju napravili.

Naša akcija se ne završava. Naprotiv, ovo je sada i vaša akcija. Zato – PRIJAVI BAHATOST!

(E.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA