Usvojite zlatnog retrivera koji tuguje i plače u azilu! (FOTO)

Kažu da obožava da se mazi i da cvili preko ograde kada mu se neko približi - očito je navikao na kuću iz koje ga je neko sumnjivih etičkih kvaliteta izbacio, pošto očajnički želi da izađe napolje. Nalazi se u Valjevu i čeka samo na vas

  • 3

Ima živih bića kojima je jednostavno nemoguće odoleti, a ovaj pas je definitivno jedan od njih! U pitanju je mešanac zlatnog retrivera spektakularne bele boje i tužnih očiju koje će svakom dobrom ljudskom biću raznežiti srce.

Kažu da obožava da se mazi i da cvili preko ograde kada mu se neko približi - očito je navikao na kuću iz koje ga je neko sumnjivih etičkih kvaliteta izbacio, pošto očajnički želi da izađe napolje.

Udomite ga, učinite dobro delo ako imate mogućnosti! Nije teško biti čovek!

Ako ste zainteresovani za ovog psa, možete kontaktirati dobre ljude iz azila za pse u Valjevu, u kome se kuca nalazi. Slaviša Rakić vam stoji na raspolaganju na ovom broju telefona 065/22.40.450.

(Telegraf.rs / Izvor: Pomoć napuštenim životinjama - Valjevo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mika

    3. april 2013 | 13:57

    Medenko,medeni..kako je lep. Da imam uslove uzela bih ga,ovako mi preostaje da zamolim sve ljude koji vole zivotinje,da udome ovog slatkisa. Retriveri su predobri, umiljati i pametni psi i sigurno se necete pokajati.

  • lipa

    3. april 2013 | 14:14

    dusa

  • русија

    4. april 2013 | 15:58

    доће кинези по њега

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA