Alkohol uzrok tuče s Danilovićem?

Predsednik KK Partizan dao je iskaz policiji, dok njegovi prijatelji, koji su se u noći kada je Danilović izvoden nalazili u kafani, kažu da ne znaju šta je bilo okidač za incident

  • 1

Predrag Saša Danilović je u iskazu koji je dao policiji naveo da je alkohol jedini uzrok tuče u kojoj je u subotu izboden nožem, piše dnevni list "Blic".

U međuvremenu, napadač i prijatelj predsednika KK Partizan Branko Filipović Fido i dalje je u bekstvu uprkos najavama da će sa advokatom doći u policiju. S druge strane, Danilovićevi prijatelji kažu da ne znaju šta je uzrok sukoba.

- Danilović nam još nije ispričao šta se desilo između njega i Filipovića. On to drži u sebi, i treba vreme da se rane zaleče - kaže Danilovićev kum Dragan - Kokan Đurišić, na čiji poziv je sporne noći policija i intervenisala.

Đurišić kaže da je te noći bio u društvu Danilovića, Filipovića i njegove verenice, ali da se ništa sporno nije desilo do njegovog izlaska iz kafane.

- Bio sam na parkingu kad sam čuo prasak i video Saleta da izlazi napolje, a Branko je besneo u kafani, i tada sam pozvao policiju - navodi Đurišić, koji je po dolasku patrole MUP-a priveden, jer je navodno ometao policajce.

U policiji tvrde da su posle operacije obavili razgovor s Danilovićem i da on nije ometao policajce koji su tog jutra po pozivu došli u "Kafanicu".

(Telegraf.rs / Izvor: Blic, B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA