Monstrum silovao devojku da bi joj spasao život!

Optuženi Amerikanac Rodžer Vilijam Keli (50) iz Jute tvrdi da je svoju onesvešćenu komšinicu silovao da bi je zagrejao i povratio u život

  • 8

Amerikanac Rodžer Vilijam Keli (50) iz Jute silovao je krajem maja svoju 29-godišnju komšinicu kako bi joj spasao život! Barem tako on tvrdi.

Keli, koji je optužen za krivično delo silovanja, na suđenju u Solt Lejk Sitiju ponovio je da je imao seksualni odnos sa onesvešćenom devojkom kako bi joj podigao temperaturu i tako je povratio u život!

- Te večeri video sam je kako leži ispred svog stana. Bila je u nesvesti i skroz pokisla. Odneo sam je u svoj stan, spustio na krevet i presvukao joj mokru odeću. Međutim, ona nije se osvestila, a ni temperatura joj se nije podigla. Seksualni odnos sa njom sam imao kako bih je zagrejao i povratio. Međutim, ni to nije uspelo. U trenutku kada sam pokušao da je reanimiram masažom srca, stigla je policija - ispričao je Keli tokom procesa u Solt Lejk Sitiju.

On je na suđenju izjavio da je sa komšinicom, čije ime nije objavljeno, ranije imao seks-avanturu, ali da je na njeno insistiranje njihova tajna veza prekinuta.

Protiv Kelija je podignuta optužnica jer je devojka, nakon što se oporavila, policiji dala iskaz u kojem je navela da misli da je napastvovana zbog modrica koje je imala na butinama i na karlici. Iako silovanje nije potkrepljeno medicinskim dokazima, protiv Kelija je podignuta optužnica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lud Zbujen

    13. jun 2013 | 13:21

    Svasta uhapsise coveka a on ga samo metno malo da je zagreje

  • N.N.

    13. jun 2013 | 13:39

    eto,više ne možeš ni da pomogneš nekom a da te ne optuže

  • mj

    13. jun 2013 | 13:36

    Ono bila je hladna te sam je zapalio benzinom malo kolko da joj podignem temperaturu. I da joj proširim čmar reda radi a zena umire .Crnci su definicija kretena na kubni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA