Informatički šampioni izbačeni iz srednje škole!

Nenadu Preradoviću (19) i Vukašinu Lauševu (18) škola "Ivan Sarić" iz Subotice dozvolila da izostanu sa nastave zbog takmičenja u Mađarskoj, a onda ih izbacila zbog neopravdanih izostanaka

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika mamika
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • mamika

    19. jun 2013 | 10:54

    @Profesore, blatite sami sebe. Vrlo dobro znaju vecina Vasih kolega, ucenici, pa i sama direktorica sta je obecano!!!!!! NE IZNOSITE NEISTINE I NE BLATITE DECU KOJA ZASLUZUJE SAMO POHVALE! LAZETE- skola nije imala veze sa tekmicenjem?! Pa, nemojte da navodim ime profesora koji ih je "partio" na takmicenje, koliko sredstava, doduse mizernih, su dobili od skole da bi mogli da otputuju u Seksard! STIDITE SE! Mislite da ucenici ne znaju o kom profesoru je rec....Razmislite kakav autoritet cete imati kod buducih generacija! Ako se vec ponasate kao poltron, mogli ste se potpisati imenom i prezimenom da direktorica ne mora da nagadja.....

  • Profesor

    18. jun 2013 | 13:45

    Predavao sam obojici, a izbaceni su sva trojica (vidi cuda, treceg su se negde otarasili), jer su imali izmedju 100 i 200 NEOPRAVDANIH izostanaka. Jedan je skoro bio izbacen jos u prvom razredu, jer je namerno tokom casa otisao iza racunara i prebacio ga na 110V, a to nije bilo njegovo prvo unistavanje racunarske opreme na casu. Njihov uspeh jeste prenaglasen, momci su daleko od sampiona, a pricu su plasirali odmah nakon sto su maturirali (opet, vidi cuda!). I dalje, bilo bi lepo da dozive uspeh SAMI, i na osnovu onog sto su sami uradili, a ne na osnovu naduvavanja sopstvenog znacaja, i sticanja publiciteta na ovaj nacin. Naravno, NISTA IM NIJE OBECANO, vec su momci slagali sasvim hladne duse (sto im opet ne bi bilo prvi put). Na takmicenje su se takodje prijavili sami, bez dogovora sa skolom! Bilo bi iznimno lepo da novinari provere celu pricu pre nego sto napisu ovako nesto, jer ovako sve deluje povrsno i senzacionalisticki. Uostalom, u skladu sa drustvom u kojem zivimo. Bez brige, ocekujem "ne podrzavam" u znacajnijem broju. :)

  • jedanodvas

    18. jun 2013 | 13:28

    Blago nama... Drzavu nam vode senilne babetine i pijani kreteni, mi nista ne radimo povodom toga, pa nam tako i treba. Momci samo kidajte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA