KRVAVE ZADUŠNICE: Nadgrobna ploča ubila dete!

Dečak R. R. je bio sa roditeljima kada se na njega obrušila ploča koja je, verovatno, pukla od vrućine

  • 4

U bolnici u Kikindi preminulo je dete R. R. zbog povreda koje je zadobilo na groblju kada je pala nadgrobna ploča na njega.

 

Nesreća se dogodila oko podneva u Novom Miloševu kod Bečeja. Dečak je bio sa roditeljima kada se na njega obrušila ploča koja je, verovatno, pukla od vrućine.

 

U teškom i besvesnom stanju, mališan je primljen u bolnicu u Kikindi, gde je pokušana reanimacija, ali uzaludno.

 

O ovom slučaju obaveštena je i policija, koja je napravila uviđaj.

 

(Telegraf.rs / Izvor: "Alo")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosnjak

    22. jun 2013 | 22:31

    Saucesce porodici i zao mi je sto uvek stradaju nevini zbog nekih gluposti kao sto su te ''zadusnice'' protiv kojih je i bog ocigledno jer objasnjenje kako je ploca pukla od vrucine je glupost kao sto je i glupost donositi alkohol na groblje cime prave jos gore stanje dusi umrlom.

  • Petra

    23. jun 2013 | 10:07

    @Bosnjak nemoj da lupas gluposti! Ploca je bila stara i dotrajala, a dete se zateklo na pogresnom mestu u pogresno vreme. Buduci da se na Balkanu nadlezni ne bave ni problemima zivih ljudi, a kamoli preminulih, zato i niko nije, niti ce reagovati u ovakvim slucajevima gde su neki objekti ili sta vec nebezbedni. A nazalost ni kad se desi tragedija poput ove, nece se nista poduzeti. Sada ce lakomisleni i sujeverni krenuti da laprdaju, nemajuci pametnijeg posla, i da pokusavaju na versku osnovu da blate "ove druge". Zbog bavljenja trivijalnostima su nam drzave u banani! Jedino je greota sto je dete ni krivo ni duzno nastradalo. Saucesce porodici.

  • elvir

    23. jun 2013 | 12:05

    Saučešće. Porodice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA