Dulićevi advokati: Oliveru se sudi u medijima

- Sve štima, "ništa ne ispada i ne škodi", i zato želimo da ovim putem upoznamo javnost da je optužnica protiv Dulića treći put ukinuta, jer ne postoji opravdana sumnja da je izvršio krivično delo - kažu zastupnici funkcionera DS-a

  • 3

Advokatski tim Olivera Dulića saopštio je danas da je "zaprepašćen" istupanjem tužioca za organizovani kriminal Miljka Radisavljevića i nastavkom medijskog suđenja.

- Odbrana, po ko zna koji put, iz medija saznaje šta sve namerava da u daljem toku postupka preduzme tužilac za organizovani kriminal, a naredba o dopuni istrage, imena svedoka i termini njihovog saslušanja i dalje ostaju tajna za advokate, čime se grubo krši pravo na obranu okrivljenog - naveo je advokatski tim, i dodao da je naveo da je tužilac izneo neistine u medijima, među kojima je i izjava da u tom slučaju "nešto ne štima".

- Sve štima, "ništa ne ispada i ne škodi", i zato želimo da ovim putem upoznamo javnost da je optužnica protiv Dulića treći put ukinuta, jer ne postoji opravdana sumnja da je izvršio krivično delo - kažu advokati.

Viši sud u Beogradu u sredu 3. jula naložio je Tužilaštvu za organizovani kriminal da dopuni istragu kako bi se ispitala osnovanost optužnice protiv Dulića i njegovih saradnika osumnjičenih za zloupotrebu službenog položaja.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strikla

    5. jul 2013 | 16:53

    Dulicu se sudi za kradje i malverzacije velikih razmera ali se u tom poslu ide jako tesko jer u isto vreme mora da se ili sakrije ili hapsi po neki od onih koji su koristili usluge Dulica a medju njima je i porodica Djokovic koja je na teretu poreskih obveznika pazarila sve objekte u Srbiji koje je upisala kao svoje. Setite se samo prvih optuzbi protiv Dulica, bio je i onaj oglasni prostor koji je placen nerazumno velikom kolicinom novca na "Serbia open" kojim se delom finansirao poduhvat i pljacka Srbije od strane porodice Djokovic. Posao vam je da obavestavate narod o takvim stvarima pa se potrudite samo malo. Jednostavno podjite poreklom novca u kupovini Djokovocevih lokacija po Srbiji, nacinom na koje su dobijena a posle toga tragom organizacije "Serbia open" pa ce te vrlo lako i brzo doci do zpanjujucih cifara koje su prisvojene od cele te bande oko porodice Djokovic! Koji je razlog bio da Tadic i onaj mali turcin preuzmu TSS i da e onoliko reklamiraju na "Vimldonu" 2011-te gde se cak i televizija angazovala da bi se videli bliski odnosi izmedju Djokovica i DS-a sto se na kraju i pokazalo na promociji DS-a pred izbore od strane Srdjana Djokovica, jasno i glasno. Ima li neko petlju da se upusti u ovu mahinaciju i lopovluk? Tesko!!! Ne pisate vi uz vetar, jel'te mol'cu fino!!!

  • Dr Mr Frojd

    5. jul 2013 | 19:59

    Kako da ga osude sudije koje je on postavio.... Vrzino kolo ce se prekinuti kad tad....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA