MINISTRE? Gole pevaljke paradiraju školama! (VIDEO)

- Naravno, da smo imali odobrenje, pa nismo preskakali ogradu da bismo ušli u školu. Ne znam od koga je ono pribavljeno, jer se time bavio reditelj Saša el Hamed. Spot smo snimali noću tako da učenika nije bilo u školi - rekla je Mia Borisavljević koja je snimila spot u OŠ "Miloš Crnjanski" u Beogradu

  • 19

Pevačica Mia Borisavljević u aprilu ove godine oskudno obučena napravila je provokativni video za pesmu "Luda glava" u Osnovnoj školi "Miloš Crnjanski" u Beogradu.

Ko je ovde "luda glava"? Za to što su rezultati učenika na maloj maturi iz godine u godinu sve porazniji, đaci sve nepismeniji, naučnici sve siromašniji i što testovi za malu maturu već drugu godinu zaredom bivaju ukradeni, ministar prosvete i nauke Žarko Obradović, kako sam reče, nije odgovoran, piše "Kurir".

Mia Borisavljević  kaže da je za spot imala odobrenje, ali da nije upućena u detalje.

- Naravno, da smo imali odobrenje, pa nismo preskakali ogradu da bismo ušli u školu. Ne znam od koga je ono pribavljeno, jer se time bavio reditelj Saša el Hamed. Spot smo snimali noću tako da učenika nije bilo u školi - rekla je Mia i dodala da je školi plaćeno za snimanje spota, ali nije znala koliko.

Ni Saša el Hamed nije mogao da kaže od koga je dobijena saglasnost za snimanje spota, a ekipa "Kurira" ostala je uskraćena i za objašnjenje iz OŠ "Miloš Crnjanski".

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dacha

    6. jul 2013 | 00:42

    Ако је то највећи проблем онда стварно

  • Slavica

    6. jul 2013 | 00:58

    Kako su to spot snimali noću kad se na spotu jasno vidi da je dan-kroz školske prozore?Možda direktorka (Goca) misli da nema potrebe za bilo kakvim dozvolama jer je u pitanju njena privatna škola?I tako je Ministarstvo prosvete potpuno nezainteresovano šta se po školama radi jer da je zainteresovano ne bi se desila ona lakrdija sa malom maturom i deca ne bi iz godine u godinu izlazila sa sve slabijim uspehom iz škole ,a roditelji bili prinudjeni da plaćaju privatne profesore.Pročitah neki komentar da u Zemunu u jednoj školi radi direktorka koja ima 67 godina!?U jednoj školi na Dedinju direktorka najstrašnije maltretira profesore...u "Crnjanskom" se eto snimaju spotovi...Školstvo na sve nižim granama...deca sa sve manje znanja izlaze iz škole,kradu se maturski testovi a Ministarstvo..?Pa oni izgleda o svemu nisu obavešteni.U kojoj li "Nambiji" odgovorni iz Ministarstva žive?

  • Mk

    6. jul 2013 | 08:26

    Da li je moguce da je pesma toliiiiikooooo glupa? Nema veze ni sa spotom, školom, ni sa cim... Ko bre finansira ove gluposti. :////

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA