NOVA PONUDA U CRNOJ GORI: Praćenje muževa duž plaže za evro na sat

"Detektivka" šeta obalom i damama tiho nudi uslugu, pratnju za muškarce nemirnih očiju i suva grla. Ona prikuplja informacije - kuda se muškarac kretao, gde je i koliko gledao, da li se nekoj ženi udvarao

  • 9

Najpreduzimljivija Crnogorka za ovo leto ponudila je turistima novu uslugu − praćenje momaka i muževa duž plaže!

"Detektivka" šeta obalom i damama tiho nudi uslugu, pratnju za muškarce nemirnih očiju i suva grla. Ona prikuplja informacije − kuda se muškarac kretao, gde je i koliko gledao, šta je pio u kafiću i koliko je popio, da li se nekoj ženi udvarao. Usluga košta jedan evro na sat.

Bosiljka A. (32) iz Podgorice, koja je vikendima na plaži u Sutomoru, kaže da je sve počelo s prvim turistima ove godine.

- Primetila sam mladu ženu koja je često na plaži, ali se ne kupa niti nešto prodaje, maslinovo ulje, semenke, krofne. Ne gleda u dlan ili karte. Prilazi ženama, tiho s njima priča i razmenjuju brojeve mobilnog telefona. Tek kasnije sam saznala od devojaka koje rade u kafićima i na trafikama o čemu je reč. Svaki put kada sam vikendom u Sutomoru na plaži gledala sam šta radi. Saznala sam da je zovu Dida - kaže ova Podgoričanka.

Ona objašnjava da je Dida lako primetna u maju i junu, ali da, što se plaže više pune, detektivka postaje manje upadljiva. Bosiljka tvrdi da Dida ima mušterije.

- Vidim da prilazi mladim ženama s decom, čiji muževi odšetaju do kafića i nema ih satima. Žene ne mogu u potragu jer nemaju kome decu da ostave. Slična je situacija uveče, deca rano zaspu, a muževi bi na koncerte i u kafanu, gde glume momke. Ipak ne mogu da shvatim da je sutomorska detektivka spremna da čitav dan hoda za nekim mučenikom koji nema pojma da mu se broji svaka čaša piva i svaki pogled u polugole žene - kaže Bosiljka.

Detektivka s plaže je omiljena zaposlenima u kafićima, prodavcima sladoleda i krofni. Svi kažu da je reč o siromašnoj ženi, koja van sezone skuplja otpad, prodaje i tako preživljava. Nije napadna i ni od koga ne traži novac koji nije zaradila. Način na koji zarađuje nije ni malo lak, kažu zaposleni sa sutomorske plaže.

Oni tvrde da neverni turisti nisu „sigurni" ni na drugim plažama Crne Gore, jer ako se setila Dida, verovatno se setio još neko.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majalena

    15. jul 2013 | 10:28

    Da Brzi pukli smo.Pukli smo svi.A cini mi se da vi imate neku idiotsku emisiju o preljubama.Gledaj prvo u svoje dvoriste.

  • cica Draza

    14. jul 2013 | 23:07

    Za godinu dve bice " Boce na prodaju vazduh sa Lovcena "

  • Урош

    15. jul 2013 | 02:29

    Тако се зарађују паре.. Продају глупости, глупим, и напаљеним сељанкама.. Свака част.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA