Poginuo kada je na njegov automobil naleteo voz! (FOTO)

Zoran K. (53) poginuo je u saobraćajnoj nesreći na pružnom pelazu u Donjem Međurovu kada je svojim automobilom pokušao da pređe neobezbeđeni prelaz peko pruge kada je na njega naleteo voz

  • 3

Zoran K. (53) iz Svrljiga poginuo je u saobraćajnoj nesreći na pružnom pelazu u Donjem Međurovu, saopštila je niška policija. Nesrećni čovek je svojim "fordom" pokušao da pređe neobezbeđeni prelaz peko pruge kada je na njega naleteo voz koji je saobraćao na relaciji Preševo-Niš.

 

Železnička kompozicija gurala je automobil dve stotine metara, pre nego što se zaustavila, a od siline udarca, vozač je ostao na mestu mrtav.

 

Jedan od očevidaca događaja kaže da je do nesreće došlo kada je vozač "forda" pokušao da pretekne kamion koji je stajao ispred njega.

 

 

- Jedan kamion je čekao da prođe voz, a "ford" ga je pretekao. Verovtano mu je baš kamion zaklonio pogled ka desnoj strani, odakle je dolazio voz - kaže naš sagovornik.

 

Sabina Durković, koja živi u blizini mesta nesreće, kaže da je čula strahovit udarac.

 

- Istrčala sam iz kuće i ugledala svoju decu kako prestravljeno viču: "Mama, voz je udario kola!". Pogledala sam ka pruzi i videla kako lokomotiva gura ispred sebe neki auto koji se prevrće. Mašinovođa je zaustavio voz i pritrčao čoveku u kolima, proverio mu je puls i kazao da je mrtav. Kola su bila samlevena, delovi su bili rasuti niz prugu, pa su vozača izvlačili vatrogasci koji su morali da iseku vrata - opisuje Sabina nesreću. Ona dodaje da je videla da je poginuli pretrpeo stravične povrede.

 

 

- Kada su ga iznosili, videla sam da ima veliku povredu glave, a krv mu je išla i iz nosa i iz ušiju. Deca su mi se prestravila, sve se dogodilo naočigled njih. Ne mogu da spavaju, celu noć vrište - kaže Sabina.

 

Policija je saopštila da je uzrok nesreće nepoštovanje prava prvenstva prolaska voza od strane vozača "forda“.

 

(D. K. / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zullu

    16. jul 2013 | 18:15

    Rampa mnogo košta, znate da je država u krizi, ima love samo za političare!

  • Kontador

    16. jul 2013 | 17:03

    Laka mu zemlja,ali klasicna budaletina

  • Vlada

    16. jul 2013 | 17:08

    Nije mi jasno zasto na tom prepazu ne postave osvetljenje ili rampu posto se nocu nista ne vidi. Stvarno jeziv prelaz pogotovu kad dolazi teretni voz koji nema ni jedno svetlo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA