Čitulja za Brusa Lija u srpskim novinama! (FOTO)

U subotnjem izdanju beogradskih novina osvanula je čitulja za majstora borilačkih veština povodom četrdeset godina od njegove smrti

  • 3

Povodom 40 godina od smrti slavnog majstora borilačkih veština Brusa Lija u subotnjem izdanju "Večernjih novosti" izašla je čitulja namenjena ovom velikanu Kung Fua!

U čitulji Brus Liju piše: "Neka te u tišini večnog mira prati naša ljubav, jača od vremena i zaborava".

Objavljenu umrlicu potpisao je Nikola Draganić.

Rođen u San Francisku, Brus Li je odrastao u Hong Kongu. Preminuo je 1973. sa svega 32 godine. Iako je snimio samo četiri filma, od kojih je najpoznatiji "U zmajevom gnezdu", postao je idol mnogih generacija širom sveta.

U Hong Kongu je u petak predstavljen medijski prikaz izložbe posvećene Brusu Liju, koja će biti otvorena danas, povodom 40.godišnjice smrti legende kung fua. Izložba "Brus Li: Kung Fu, Umetnost, Život", koja će u hongkonškom Muzeju baštine trajati narednih pet godina, sadrži više od 600 predmeta koje su ustupili kolekcionari i ljubitelji Brusa Lija iz celog sveta.

Podsetimo Srbi su svojim junacima i herojima ostali verni pa je tako objavljena i čitulja za Džejmsa Gandolfinija, pa više niko ne može da kaže da srpski narod ne poštuje svoje idole!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA