PRINC HARI: Malog Džordža ću voditi u provod!

- Moj zadatak je da malog Džordža usmerim na pravi put, da ga što bolje vaspitam, ali i da mu osiguram zabavu - rekao je princ Hari prilikom posete bratancu i sinu princa Vilijama i Kejt Midlton

  • 9

Nestašni princ Hari, mlađi sin princa Čarlsa i ledi Dajane i mlađi brat novopečenog tate princa Vilijama, posetio je svog bratanca, malog princa Džordža.

Princ Hari je tom prilikom pred novinarima obećao da će se svojski potruditi da se mali Džordž dobro zabavlja! Štaviše, on je dodao da je to njegova dužnost kao strica.

Hari je s neskrivenim smeškom na licu rekao i da se pomazio sa bebom. "Mali Džordž se dobro isplakao kada sam ga prvi put video", otkrio je Hari, rekavši da je presrećan zbog rođenja još jednog člana porodice.

- Moj zadatak je da malog Džordža usmerim na pravi put, da ga što bolje vaspitam, ali i da mu osiguram zabavu. Ostalo je na roditeljima! - rekao je mlađi brat princa Vilijama.

Hari se na kraju našalio rekavši da se nada da njegov brat zna da skupo naplaćuje uslugu čuvanja deteta!

(Telegraf.rs / Izvor: Daly mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA