Đukanoviću zabranili ulaz u kazino Maestrala

Aco Đukanović, brat crnogorskog premijera proglašen je nepoželjnom osobom u kazinu hotela Maestral jer je maltretirao zaposlene naročito kad je gubio enormne sume novca

  • 7

Uprava kazina elitnog hotela Maestral u Pržnu, na crnogorskom delu Jadrana, proglasila je nepožljenim Aca Ðukanovića, većinskog akcionara i vlasnika Prve banke i brata premijera Mila Ðukanovića.

Kako pišu podgoričke "Vijesti", Đukanović već više od mesec dana ne okušava svoju kockarsku sreću u kazinu tog hotela, gde je godinama bio rado viđen gost. On se u Maestralu nije samo kockao, već je imao i običaj da sa suprugom i troje dece letuje.

Uprkos tome, obezbeđenje je dobilo naredbu od uprave kazina da Ðukanovića više ne pušta u prostor te popularne kockarnice, tvrdi portal i dodaje da je razlog navodno njegovo nekorektno ponašanje prema osoblju, naročito u noćima kada je gubio enormne sume novca.

 

Ðukanović u proteklih nekoliko meseci, pre nego što je došlo do razmimoilaženja sa upravom kazina, nije imao kockarske sreće, pa je loše hazarderske noći i neretke gubitke novca, iskaljivao na krupijeima i ostalim zaposlenima u kazinu.

Ðukanović je i dalje dobrodošao gost u hotelu, ali ne i u kazinu, a da je to tako, potvrđuje i to što je pre petnaestak dana bio u Maeastralu, ali nije ulazio u kockarnicu. Đukanović, prema nezvaničnim informacijama kockarsku sreću okušava u kazinu hotela "Avala" u Budvi.

U upravi slovenačke kompanije "Hit Montengero", koja gazduje Maestralom, nisu hteli da komentarišu te navode, naglašavajući da ne iznose podatke o gostima koji kod njih borave, jer štite njihovu privatnost.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zullu

    16. avgust 2013 | 19:16

    Pa đed mu ostavio pa može da troši, šta imate vi sirotinja protiv? :-)

  • Pera

    16. avgust 2013 | 20:20

    @Zoran Ako ne znate razliku izmedju jel i jer, ne morate ni prosipati pamet.

  • 007

    16. avgust 2013 | 21:08

    nije mu uprava hotela zabranila nego tata brano micunovic,ne nego portir mu rekao nemozes da dolazis.brano kazal njet i njet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA