RT: Sirijski pobunjenici spremaju napad hemijskim oružjem na Izrael!

Prema saznanjima Tv stanice Raša tudej, napad na Izrael biće "najveća provokacija", za koju će biti optužen sirijski predsednik Bašar Al Asad

  • 13

Sirijski pobunjenici pripremaju napad hemijskim oružjem na Izrael sa teritorije koja je pod kontrolom sirijske armije, objavila je večeras Tv stanica Raša tudej, pozivajući se na više izvora, koje nije imenovala.

Prema saznanjima te televizije, napad na Izrael biće "najveća provokacija", za koju će biti optužen sirijski predsednik Bašar al Asad.

Neposredno pošto je Raša tudej objavila tu informaciju, savetnica Baraka Obame za nacionalnu bezbednost Suzan Rajs u Vašingtonu je spomenula mogućnost napada na Izrael sa teritorije Sirije, ali ne i ko bi ga izveo.

(Telegraf.rs / Izvor: Russia Today)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    9. septembar 2013 | 23:45

    Ako bi krenuli svi da se rokaju...eto nas na Kosmetu!

  • Aleksa

    9. septembar 2013 | 22:03

    Svet je poludeo!!!

  • EUforija

    9. septembar 2013 | 23:10

    Ako dodje do toga i Amerika optuzi Asada, kako se vec sprema, a Rusija stane na strani Asada i dodje do sukoba Izraela i Sirije, ko zna kako se sve to moze zavrsiti. U svom tom metezu, ako vojno intervenisu i Rusija i Amerika, nije iskljuceno da se zakace i da izazovu rat svetksih razmera... U tom slucaju bi za nas bilo najpametnije da gledamo svoja posla, a ne da pomazemo jednoj strani pa da opet izginemo za dzabe, kao cesto puta u istoriji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA