TELEGRAF SA SRPSKIM BAJKERIMA: Na spektaklu 250.000 Harlija! (FOTO) (VIDEO)

Tri srpska bajkera bila su deo spektakla "Harley Davidson European Bike Week" koji se održao na jezercetu blizu Vilaha u Austriji, a učestvovalo je oko 250.000 ljubitelja Harlija

  • 1

U petak su naša tri bajkera, Novica iz moto-kluba "Titans" iz Banje Koviljače, Dača iz Čačka i Dragan Pavlović Paja MK "Vatreni Jahači", krenuli iz Zemuna put Austrije na "Harley Davidson European Bike Week" koji se održao na jezercetu blizu grada Vilaha.

U petak uveče su prespavali u Kranjskoj Gori, prelepom turističkom zimsko-letnjem centru u Sloveniji,  pošto u Vilahu i okolini nije bilo šanse da se nađe slobodno prenoćište.

Inače bajk šou je počeo u utorak i trajao do subote gde se za šest dana okupilo preko 250.000 bajkera iz celog sveta. Samo na defileu u subotu oko jezera bilo je oko 70.000 moćnih krstarica na dva točka.

- Mogu reći da smo proveli prelep vikend za oči i dušu, proširili krug prijatelja, ljubitelja dvotočkaša u fenomenalnoj organizaciji Harley Davidsona - rekao je Dragan Pavlović Paja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vule

    13. septembar 2013 | 00:19

    Svaka cast, Trebali smo i mi da idemo, Al nista ove god, ako Bog da , eto nas sledece tamo !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA