Poginuo Luka Đurović, najbliži saradnik Luke Bojovića!

Prema saznanjima "Vijesti", Đurović je vozio automobil marke "porše" srpskih tablica (Aranđelovac), kada je na izlasku iz tunela, tokom preticanja, izgubio kontrolu i sleteo u jarak pored puta

  • 15

Baranin Luka Đurović (34), jedan od najbližih saradnika Luke Bojovića, poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći u Kotoru, pri izlasku iz tunela Vrmac, dok je devojka koja je bila u autu zadobila teške povrede i njoj se lekari kotorske bolnice bore za život.

Prema saznanjima "Vijesti", Đurović je vozio automobil marke "porše" srpskih tablica (Aranđelovac), kada je na izlasku iz tunela, tokom preticanja, izgubio kontrolu i sleteo u jarak pored puta.

Đurović je preminuo na putu za kotorsku bolnicu, a policijski uviđaj je u toku.

Đurović je poznat policiji a u "bijeloj knjizi" ili dokumentu OCTA "Procena opasnosti od organizovanog kriminala u Crnoj Gori" gde se pominje kao vođa najjačeg klana u Baru.

U tom dokumentu se navodi da u Baru stalno "operiše" šest kriminalnih grupa koje se bave raznim nelegalnim poslovima, mahom švercom droge, zelenašenjem, reketiranjem i pranjem para, te da Đurović drži primat.

Policija veruje da je po hijerarhijskom uređenju, broju članova, vezama u inostranstvu, ali i finansijskoj moći, njegova grupa najorganizovanija i najjača.

(Telegraf.rs / Izvor: Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N. M

    30. septembar 2013 | 17:11

    Poznat policiji... A gospodin se sepurio u porseu.

  • milovanović

    30. septembar 2013 | 17:36

    Koliko li je ovaj crnogorac likvidirao ljude po našoj Srbiji???Koliko li još ima ovakvih po Srbiji???Nadam se da će drzava da počne da hapsi bagru!!

  • Lala

    30. septembar 2013 | 17:36

    A policija sluzi za vodjenje "bele knjige"?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA