Pogledajte hapšenje osumnjičenog zbog ubistva na Blejvoču 2012. (VIDEO)

Kurtović, koji je osumnjičen za ubistvo Ivana Cvetkovića 2012. godine u Beogradu i teškog ranjavanja dve osobe, uhapšen je u Sarajevu i biće izručen Srbiji

  • 8

Na području Sarajeva uhapšen je po međunarodnoj poternici  Marka  Kurtovića (33), zbog ubistva Ivana Cvetkovića 2012. godine u Beogradu i teškog ranjavanja dve osobe.

Ivan Cvetković ubijen je u noći između 15. i 16. jula 2012. godine u pucnjavi ispred splava "Blejvoč" na Novom Beogradu.

Kurtovića, koji će biti izručen Srbiji, uhapsili su policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH u ugostiteljskom objektu na području Sarajeva, javila je agencija Fena.

Na osnovu usmenih naredbi Tužilaštva i Suda BiH, izvršen je i pretres jednog objekta u Sarajevu i tom prilikom su pronađene i privremeno zaplenjene falsifikovane slovenačke isprave - lična karta, vozačka dozvola i pasoš. U toku je i pretres objekta na području Mostara, koji je takođe koristila osumnjičena osoba, saopšteno je iz SIPA.

Nakon kriminalističke obrade u službenim prostorijama SIPA, uhapšni će biti predat Sudu BiH na dalje postupanje radi ekstradicije, saopšteno je.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleksandaraleks

    16. oktobar 2013 | 20:18

    dobro odradjen posao od strane sipa,a sad u tvorza jedno 30 godina zbog ubistva

  • Woa

    16. oktobar 2013 | 20:27

    Jao, prejako kako ulaze

  • Vasquez

    16. oktobar 2013 | 23:20

    Ви који браните убивцу сте гомила... немам реч да вас опишем. Цвеле почивај у миру крвник је иза решетака! Само да вас подсетим, да је убица, од раније познати нарко дилер, покушао да уђе на сплав наоружан, није прихватио да га претресају дошло је до свађе, удаљио се мало од сплава извадио поштољ и ранио троје људи, међу њима је био један пролазник. Цвеле, мој школски, друг, иначе син јединац, од рана је искрварио на смрт. Па ви и даље сажаљевајте убицу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA