Maloletnik izboden nožem u kafani!

Policija je odredila meru zadržavanja Danijelu F. (20) iz Varvarina zbog pokušaja ubistva u drenovačkoj kafani. Povređeni šesnaestogodišnjak oporavlja se nakon operacije

  • 3

Paraćinska policija, uz odobrenje zamenika višeg javnog tužioca u Jagodini, uhapsila je Danijela F. (20) iz Varvarina i odredila mu meru zadržavanja do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

U policijskom saopštenju navodi se da je osumnjičeni oštrim predmetom naneo više ubodnih rana maloletnom mladiću, koji je zadobio povrede opasne po život. Zločin se dogodio 19. oktobra oko 23 sata u kafani "Rif" u Drenovcu.

Kako Telegraf saznaje, povređen je šesnaestogodišnji mladić iz tog sela i on više nije u životnoj opasnosti nakon što je operisan u Opštoj bolnici u Paraćinu.

- Dečko je četiri puta uboden nožem, od toga dva puta s leđa, u sedalnom delu. Udarac s boka probio je trbušni zid i povredio dečaku želudac, tako da je primljen sa obilnim unutrašnjim krvarenjem. On je operisan i sad je stabilno - kaže hirurg dr Bojan Đukić, koji je maloletnika te noći primio.

On dodaje da je tom prilikom u Drenovcu povređena još jedna osoba koja je zadobila samo plitke posekotine nožem, tako da je tu osobu posle zbrinjavanja pustio kući.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, krivično delo najpre je bilo kvalifikovano kao teška telesna povreda, ali je nakon konsultacije sa hirurgom preinačeno u ubistvo u pokušaju.

(Z. R. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zivka

    24. oktobar 2013 | 19:13

    Trazi vepraaa.. Pakiii

  • xxx011

    23. oktobar 2013 | 13:25

    Uz malo kinte za sudiju,delo će se prekvalifikovati u teške telesne povrede po već poznatom receptu našeg korumpiranog pravosudja.

  • paki

    23. oktobar 2013 | 17:13

    Šta traži maloletnik u kafani ??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA