Vozeći bez dozvole, probio ogradu i prevrnuo se na krov! (FOTO)

Aleksandar M. (24) uzeo auto svog druga i njime srušio betonsku ogradu i banderu, a potom se prevrnuo, zajedno s maloletnim bratom

  • 1

Na putu koji od Požarevca vodi ka Petrovcu na Mlavi, jutros se dogodila nesvakidašnja saobraćajna nesreća, kada se "hjundai" prevrnuo na krov, ali, na sreću, bez ljudskih žrtava.

Do udesa je došlo u blizini diskonta "Mleki", kada je Aleksandar M. (24) iz Požarevca, vozeći ,"hjundai" bez vozačke dozvole, izgubio kontrolu nad upravljačem, skrenuo s puta i probio betonsku dvorišnu ogradu.

Pošto je auto nastavio da se kreće, udario je i slomio drvenu banderu, da bi se, konačno, prevrnuvši se na krov, zaustavio u dvorištu kuće porodice Jovanović. Iz prevrnutog automobila, skroz krvavi, izašli su vozač Aleksandar M. i njegov maloletni brat Robert M. (17).

- I vozač i suvozač zadobili su samo lakše povrede, ali su, radi sigurnosti, vozilom Hitne pomoći prevežzeni u požarevačku Opštu bolnicu - saznajemo iz istrage.

Na licu mesta uskoro se našao i Aleksandrov drug Jovan T. (23), vlasnik slupanog auta. On je rekao da su njih dvojica sinoć bili na nekoj rođendanskoj proslavi i da je nakon toga prespavao kod Aleksandra. Dok je on još spavao, Aleksandar je uzeo ključeve i odvezao se do benzinske pumpe sa svojim mlađim bratom, ali su se u povratku slupali.

Policajci koji su vršili uviđaj kažu da je do nesreće došlo zbog prebrze vožnje i da Aleksandar M. nije imao položeni vozački ispit. On će u bolnici biti podvrgnut alko-testu, kako bi se utvrdilo da li je vozio pod dejstvom alkohola.

Očevici ovog udesa kažu da su u njihovom kraju udesi česti, ponekad i sa ljudskim žrtvama.

- Poslednjih godina ovde su česte saobraćajne nesreće, naročito vikendima, kada se mladi vraćaju iz diskoteke "Madona". Postavljeni su i ležeći policajci i uvedeno ograničenje brzine na 50 kilometara, ali se mnogi vozači na to ne obaziru - rekli su neki od očevidaca jutrošnjeg udesa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    26. oktobar 2013 | 13:37

    Pa ovom treba odmah zabraniti da polaze tj. Da uopste ne moze da ima vozacku dozvolu....sto ne polaze ko i svi mi pa da pazi kako vozi?A ne da se ku*ci pred burazerom i to sa tudjim kolima eee a ni ne zna da vozi....ccc...sokiran sam kad cujem ko sve vozi automobile a kamoli nesto vise...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA