ISPOVEST DŽELATA: Volim svoj posao, ubijanje je oduvek moj hobi! (VIDEO)

Hadž Abd Al-Nabi u detinjstvu je obožavao da guši životinje, a onda je prešao na ubijanje ljudi i odlučio da hobi pretvori u zanimanje, na šta je veoma ponosan. Do sada je stavio omču na najmanje 800 glava

egipat, egzekutor

Printscreen: youtube / The Muslim Issue

Glavni policijski oficir u Egiptu Hadž Abd Al-Nabi voli svoj posao i uživa u njemu, bez obzira na to što je do sada stavio omču oko najmanje 800 glava.

Ne smeta mu da izvrši egzekuciju, naprotiv. Svako kome je oduzeo život je to i zaslužio, jer je i sam ubio nekoga.

– Ne mogu da budem blag prema njima, jer kad bih bio blag, ne bih mogao da ih ubijem. Ali kad sam kod kuće sa svojom decom, ja sam sasvim smiren – kaže Al-Nabi, koji je poriv za ubijanjem dobio još kao dečak.

– Kada sam imao 13-14 godina, moj hobi je bio da ulovim mačku, stavim joj kanap oko vrata, ugušim je i ubacim u kanal – dodaje ovaj svirepi čovek.

Iako su ga roditelji kritikovali da će zbog tog posla otići u pakao, on svoje umeće smatra darom i ne planira nikad da se odrekne svog posla.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Businessinsider.com)

Tagovi: Egipat, Egzekucija, oficir, Pakao, Policija, ubica
Najnoviji komentari
 • D
  Drragi

  Ma ko god je zasluzio besi.

 • T
  Tutor

  I to je za ljude.

 • .
  .....

  Po meni ovo je najbolji zakon što postoji, jer kada ubiješ nekoliko ma ovaj način, onda drugi neće smeti da počine zločin, zato što znaju šta im sledi….. A malo je onih koji uspeju da pobegnu državi…..

 • b
  bracala93

  Slazem se sa antipolitonom,ta nakaza je sama kriva sto mu ubijanje predstavlja zadovoljstvo.Gorece u paklu kad tad!

 • A
  Antipoltron

  Biblija kaze ne ubi, samo onaj koji je podario zivot moze da ga oduzme, ali kad cujem da je silovao devojcicu od 5 godina, da ga to uzbudjuje, da siluju decake onda me to toliko razbesni da i ( oprosti mi boze ako sam gresan) pomislim da treba da postoje ovakvi ljudi. Jer tu bolest iz drustva treba odstraniti. Čak bih popustio pred pederima, da se drze za ruke da ih gledam nego pedofiliju i silovanje.

pratite nas na viber-u Pogledajte sve komentare

Vesti

Sport

foto dana

Jetset

video dana

Zanimljivosti

Život & Stil