Predsednik PKB osuđen na 8 meseci zbog falsifikovanja diplome!

Iako se u obrazloženju presude navodi da je beogradski sud tri puta od fakulteta u Sarajevu dobio informaciju da Janković nikada tamo nije studirao, on i dalje tvrdi da nije falsifikovao diplomu

  • 7

Predsednik Privreden komore Beograd Milan Janković osuđen je na osam meseci zatvora, tri godine uslovno, zbog falsifikovanja fakultetske diplome Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, piše "Informer".

Iako se u obrazloženju presude navodi da je beogradski sud tri puta od fakulteta u Sarajevu dobio informaciju da Janković nikada tamo nije studirao, on i dalje tvrdi da nije falsifikovao diplomu.

- Sud nikada nije zvanično pribavio potvrdu Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, već je koristio lažne potvrde izdavane po privatnim zahtevima. Nikada nije dokazano da je moja diploma falsifikat. Nisam falsifikator, ni kriminalac, kako ovom presudom pokušava da se dokaže - navodi Janković.

(Telegraf.rs/ Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shone

    1. novembar 2013 | 17:56

    A stan kod Hrama? A sl.kola koja otkupi za bagatelu? A leksan tenda od 15 m2 koja kosta kao sprat kuce? A zaposljavanje Krkobabica? A partijsko zaposljavanje? Koliko ljudi realno treba u Komori,a koliko ima? Milion godina zatvora.

  • Komentator

    1. novembar 2013 | 19:03

    Bivsi stjuard i nas 'istaknuti' Mason. Donosio je u doba komunizma pica i cigare nekim funkcionerima i radio za DB kao drukara. Vidite li kakva nam je elita, u Masoneriji haos.... Sramota!

  • Toni

    1. novembar 2013 | 17:58

    Faca mu isijava inteligenciju. Ma ucio covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA