POŽAREVAC: Tročlana porodica teško povređena nakon sletanja s puta

Zbog prebrze vožnje, Miloš G. (30) autom "reno 19" sleteo s puta i udario u drvo, zadobivši teške povrede, kao i njegova supruga i sin, star 12 godina

  • 0

Miloš G. (30) iz Požarevca, vozač putničkog auta marke "reno 19", izazvao je saobraćajnu nesreću u kojoj su, osim njega, teške telesne povrede zadobili i njegova supruga Dušica G. (32) i njihov maloletni sin T. G. (12).

Do ove nesreće došlo je u Dunavskoj ulici, dok se Miloš svojim vozilom kretao od naselja Zabela ka centru Požarevca.

- U jednom trenutku, dok su bili pored objekta "Zvezda", koji pripada ekonomiji Kazneno-popravnog zavoda "Zabela", vozač je zbog prebrze vožnje izgubio kontrolu nad upravljačem. Vozilo je skrenulo u levu stranu, sletelo s kolovoza na travu i prednjim delom udarilo u zasađeno drvo. Tom prilikom, vozač, njegova supruga i sin zadobili su teške povrede, zbog kojih su zadržani na lečenju u požarevačkoj Opštoj bolnici - saznajemo iz istrage.

Materijalna šteta izazvana ovim udesom još uvek nije precizno utvrđena, ali se procenjuje na najmanje 100.000 dinara. Uviđaj na licu mesta izvršila je uviđajna ekipa saobraćajne policije, po nalogu ovlašćenog dežurnog tužioca.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA