Pokušaj kidnapovanja dečaka u Vranju!

Grupa kidnapera pokušala otmicu devetogodišnjeg Vladana K. iz naselja Ogledna stanica. Policija je blokirala i „pročešljala" ovo naselje, ali kidnaperi nisu uhvaćeni

  • 2

U naselju Ogledna stanica u Vranju u subotu je pokušana otmica devetogodišnjeg Vladana K. Policija je blokirala i „pročešljala" ovo naselje, ali kidnaperi nisu uhvaćeni. Od tada, dečakova porodica živi u strahu, jer ne znaju motiv pokušaja kidnapovanja.

Majka Bilјana K. kaže da danima ne spava i da ima konstantne glavobolje zbog svega što se dogodilo.

- U subotu negde oko 18 sati moji roditelјi su nam bili u gostima i majka je Vladanu dala novac da ode do obližnje prodavnice i kupi slatkiše. Vladan je otišao i u povratku na stepenicama razgovarao sa jednim drugom. Kada je krenuo kući, pored njega se zaustavio crni automobil sa zatamnjenim staklima – kaže uznemirena Bilјana, i dodaje da je automobil, prema opisu dečaka, „sitroen" crne boje, francuskih registracija.

- Vladan je nama i policiji ispričao da su u automobilu sedela četvorica muškaraca. Kako kaže, vozač je imao dugu kosu i na ruci istetoviran krst. Kada se auto zaustavio pored njega, pozvali su ga da uđe u kola kako bi ga odvezli kući. Tom prilikom ponudili su mu i napolitanke, ali je on odbio da priđe. Kada je sa zadnjeg sedišta počeo da izlazi muškarac, naišla je naša komšinica koja se obratila Vladanu i u tom trenutku „sitroen" je nestao u nepoznatom pravcu – kaže majka dečaka.

Slučaj je odmah prijavlјen policiji, koja je nakon petnaestak minuta blokirala naselje. Kidnaperi su za to vreme pobegli.

– Iz policije su nam rekli da će sa nama razgovarati inspektori, ali još niko nije došao.

Načelnik Policijske uprave u Vranju Slađan Velinović napominje da je lično upoznat sa slučajem i da je policija napravila službenu zabelešku, razgovarala sa ocem i da je potraga za kidnaperima u toku.

– Bez obzira što se sve dobro završilo, predmet za nas nije zatvoren. I narednih dana radićemo na rasvetljavanju ovog slučaja, a podatke ćemo proslediti tužilaštvu – kaže Velinović.

(Telegraf.rs / Izvor: OK radio)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДејанНС

    7. novembar 2013 | 11:59

    Па нису још дошли инспектори јер вероватно знају ко су!

  • Ratko

    7. novembar 2013 | 15:47

    Da je bilo u pitanju dete nekog politicara odma bi ih pronasli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA