BOSNA: Oteli devojčicu ispred škole, tri dana je držali zarobljenu i silovali!

Otac devojčice kaže da ona ne može da spava, ustaje i viče: „Pustite me“. Majci je rekla da je kada se u zatočeništvu probudila, ležala među trojicom muškaraca gola i krvava

  • 20

Trojica meštana dobojskog povratničkog naselja Hodžići 28. oktobra ove godine ispred Osnovne škole „Klokotnica“ namamili su učenicu I. H.(15), uvukli je u automobil i odvezli u gračaničko naselje Lohinja gornja, gde su je, prema rečima njenog oca Osmana, zatočenu držali tri dana i pijani je više puta silovali.

Zbog pretrpljenog šoka, učenica već desetak dana ne ide u školu, a zbog pretnji roditeljima ni ostalo dvoje dece ne pohađa nastavu.

Devojčicin otac Osman Huskić, kojem je 1996. godine mina odnela deo stopala, obišao je nekoliko medijskih kuća i dao izjavu o paklu koji je preživela njegova ćerka. Nakon toga, ponovo je pozvan u Policijsku stanicu Doboj-Istok, gde je saslušan radi dodatnih činjenica o ovom slučaju koji je šokirao javnost.

- Moju kćerku su u automobilu "golf 2" ispred škole uvukli S. Č. (34), Z. M. (51) i H. R. i jedna žena iz Gračanice kojoj nisam zapamtio ime. Iako sam nestanak deteta prijavio iste večeri, tek nakon tri dana su mi javili da dođem po ćerku. Ona sada ne može da spava, ustaje i viče: „Pustite me“. Nije nam ispričala sve šta je doživela, ali je majci rekla da je, kada se u zatočeništvu probudila, ležala među njima gola i krvava - ispričao je otac.

Iako je nameravao da je odvede na ginekološki pregled, nije uspeo jer od policije nije mogao da dobije zapisnik. Umesto zapisnika, Huskić tvrdi da je dobio šamar. Zna ime i prezime policajca koji ga je ošamario i protiv njega će, kako kaže, podneti tužbu.

Direktor „Klokotnica“ Nermin Džebić potvrdio je da učenica I. H. desetak dana ne dolazi na nastavu, kao ni dvoje manje dece Osmana Huskića. O slučaju je obavešten Centar za socijalni rad.

Majka devojčice je potvrdila da je ćerka silovana na najbrutalniji način, kao i da su to uradili ljudi iz komšiluka koji sada njoj i suprugu šalju preteće poruke, s čime je policija u Doboju upoznata.

(Telegraf.rs / Izvor:Dnevni avaz / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    13. novembar 2013 | 10:52

    Silovatelje-zloicince uhapsiti i sud da ih osudi STRELJANEM PO KRATKOM POSTUPKU DA GAMAD NEZIVE O TROSKU PORESKIH OBVEZNIKA !

  • Mufljuz

    13. novembar 2013 | 10:58

    Bolna i spora smrt za majmune!

  • Boze sacuvaj

    13. novembar 2013 | 10:58

    Monstrumi. Jos prijete. Fuj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA