Nežni Dalibor spotom "Deca" najavio novi album (VIDEO)

Novo izdanje benda koje treba da izađe sledeće nedelje nosiće ime grupe, a promociju izdanja i novog spota pratiće niz koncerata po regionu

  • 1

Bend "Nežni Dalibor" predstavio je spot za pesmu "Deca", prvi singl sa budućeg albuma, čiji je izlazak najavljen za početak sledeće nedelje.

Režiju zajednički potpisuju Davor Sopić, koji je bio zadužen i za montažu, i Nemanja Đorđević, koji je bio i u ulozi direktora fotografije.

Treći po redu album u karijeri benda smišljen je, kao i prethodna dva, u studiju "Digimedia" u Beogradu, u periodu od maja do avgusta 2013. godine, u postavi u kojoj Dalibor nastupa od kraja prošle godine: Ivica Marković, Ljubomir Vučković, Davor Sopić i Dragan Jovanović.

U ulozi producenta je i ovog puta bio Boris Mladenović.

Izdanje će nositi ime benda, a sadržaće osam pesama u ukupnom trajanju od 40 minuta, i za početak će biti dostupno samo u digitalnom formatu na adresi koju će bend objaviti početkom sledeće nedelje.

Bend ima u planu da ovaj album, kada se za to stvore uslovi, objavi i na vinilu.

Objavljivanje spota i albuma pratiće promotivni koncerti širom regiona. Do sada su potvrđeni nastupi, u Zrenjaninu, 16.11. (Mamurno magare), u Zagrebu 29.11. (Tvornica), Novom Sadu, 14. 12. (Crna kuća).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA