NAJMLAĐA DESNIČARKA: Hrvatica ponosna na oca teroristu (VIDEO)

- Žene su po prirodi potčinjene, nisu predodređene za više stvari, a homoseksualizam je neprirodan i poguban za decu - izjavila je jedna od najmlađih političarki na svetu Zrinka Pezer (19), ćerka teroriste Draga Pezera

  • 32

Hrvatica Zrinka Pezer (19) sigurno je jedna od najmlađih i najekstremnijih političarki na svetu, a u interjuu koji je preneo zagrabački "Jutarnji list" izjavila je da je ponosna na oca teroristu, da su homoseksualci pogubni za decu, kao i da su žene po prirodi potčinjene i da nisu predodređene za velike stvari.

- Muškarci su pod velikim pritiskom, na njima je da dovedu zemlju do blagostanja, a žene su po prirodi potčinjene, nisu predodređene za više stvari - kaže desničarski orijentisana tinejdžerka koja je bila nosilac liste Hrvatske čiste stranke prava (HČSP) na lokalnim izborima.

Govoreći o pravima gejeva, Zrinka je istakla da homoseksualnost nije prirodna.

- Sve što izlazi iz granica prirodnog nije dobro za društvo. To je pogubno za decu - priča Zrinka.

Ona je na pitanje o ocu Dragu Pezeru, bivšem političkom emigrantu i zatvoreniku i jednom od članova užeg vodstva Hrvatskog revolucionarnog bratstva (HRB), izjavila je da je on politički zatvorenik koji je odležao 14 godina za terorizam.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA