Zbog keca iz vladanja braća pobegla od kuće!

Mališani su ispričali da je starijem sinu smanjena ocena iz vladanja, da on to nije rekao roditeljima i da se plašio kako će majka da reaguje. Onda je poveo mlađeg brata u nameri da pobegnu od kuće

  • 22

Majka dvojice dečaka otišla je na roditeljski sastanak sina (14), a kada se vratila, u kući nije zatekla ni starijeg dečaka, koji ide u osmi razred ni njegovog šest godina mlađeg brata.

- Čitave noći prestravljeni roditelji i njihovi rođaci tražili su dečake. Ujutru, oko 9.30, obavestili su policiju, pa je za đacima krenula još ozbiljnija potraga- priča izvor lista "Kurir".

Srećom, sat i po kasnije, jedan od rođaka našao je braću u šumi kako sede pod drvetom, u blizini naselja kod Novog Pazara. Kada su ih našli, mališani su ispričali da je starijem sinu smanjena ocena iz vladanja, da on to nije rekao roditeljima i da se plašio kako će majka da reaguje. Poveo je mlađeg brata i rešio da pobegne od kuće. Kad je pao mrak, nisu imali kud, seli su pod drvo u šumi i tu dočekali jutro.

Paniku među rođacima dodatno je povećala i priča o kombiju koji širom Srbije kidnapuje decu.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TRJOVAN

    17. novembar 2013 | 00:52

    Ovde nema sta da se sazaljeva. Moze da bude faca u skoli, a da prizna majci ne moze. Plus je poveo brata od 8 godina, nije smeo sam da bezi.

  • tamo neki

    17. novembar 2013 | 07:08

    Ne opravdavam bekstvo od kuce ali cim se odlucio na tako nesto sa objasnjenjem kako ce njegovi da reaguju, onda se roditelji trebaju zapitati gde je njihovo mesto u toj prici. Koliko su vrdmena proveli sa decom, zbog cega deca imaju strah od njih a ne postovanje. Gde su bili dok se decak bahato ponasao u skoli pa mu je smanjena ocena iz vladanja, zasto su prosvetni radnici nisu obavestili majku u i njegovom ponasanju, sta je radio deciji pedagog u skoli. Ne zaboravi mo, deca su u 99% slika roditelja, kucnog vaspitanja, sredine u kojoj odrastaju. U ovom slucaju krivica vise lezi na raditeljima i skoli nego na decaku .

  • Урош

    17. novembar 2013 | 01:24

    Треба га казнити за оцену, и за угрожавање млађег брата.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA