Lekari otpustili dete sa pocepanom jetrom u Kraljevu!

Iako su lekari uradili skener i ultrazvuk čim je 16-godišnja N. P. koja je pokušala da izvrši samoubistvo primljena u bolnicu, nisu primetili procep na jetri i unutrašnje krvarenje, pa su je otpustili kući

  • 5

Svega jedan dan nakon što je 16-godišnja Kraljevčanka N. P. (16) pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa Ibarskog mosta, lekari je otpustili, ne primetivši da ima procep na jetri.

Nakon što joj je pozlilo, majka nesrećne devojke pozvala je Hitnu pomoć te su je prevezli u bolnicu gde je hitno operisana.

Maloletna N. P. je već dva puta pokušala sebi da oduzme život zbog porodičnih problema.

- Devojka je prva dva puta popila veću količinu lekova, ali je i to zahvaljujući brzoj intervenciji lekara preživela. Sada je skočila s mosta i ponovo je imala sreće. Sebi je želela da oduzme život zbog porodičnih problema, prevashodno neslaganja s roditeljima - ispričao jke izvor RTS-a.

Iako su lekari uradili skener i ultrazvuk čim je devojka primljena, nisu primetili procep na jetri i unutrašnje krvarenje, pa su je otpustili kući.

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markonato86

    23. novembar 2013 | 23:47

    Ova kao iz Alana Forda, nema srece. ( Ko je citao strip, zna na sta mislim!)

  • Mitar

    24. novembar 2013 | 08:02

    Ja sam iz kraljeva i poznajem ovu devojku zove se Nikoleta.Zivi blizu moje kuce.I nije kako pricaju drugi da je skocila zbog ljubavi vec ima neku bolest nisam siguran kako se zove ali ponekad gubi kontrolu nad sobom pa je skocila. A lari koji su je popustili iz bolnice nisu normalni

  • Cetnix

    24. novembar 2013 | 11:51

    Lekarima sve najgore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA