ONI SU LUDI RASISTI: Robinja iz Londona slala ljubavna pisma komšiji, molila ga da je oslobodi

Najmlađa od tri žene koja je najverovatnije rođena u zatočeništvu napisala je barem 500 ljubavnih pisama svom komšiji tražeći pomoć, ali je i odbijajući jer se plašila svojih tamničara

  • 1

Najmlađa od tri žene za koje je utvrđeno da su u Londonu tri decenije držane u ropstvu slala je godinama komšiji bezbroj ljubavnih pisama u kojima je tražila pomoć, prenose britanski mediji danas.

Kako navodi list "San", Rouzi (30), za koju policija pretpostavlja da je rođena u "zarobljeništvu", potajno je tokom osam godina ubacila 500 pisanih poruka u sanduče svom komšiji Mariju Feneku (26).

Molila je za pomoć, ali je od njega tražila da ne pokušava lično da joj pomogne, jer su, kako je pisala, "ovi monstrumi ludi i zli i rasisti".

List prenosi da je ona postala opsednuta Fenekom i da je za njegovu devojku, koja je živela sa njim u istoj zgradi u Brikstonu, pisala da je "parazit".

Dve osobe osumnjičene da su 30 godina držale u ropstvu tri žene u jednoj kući u Londonu poreklom su iz Indije i Tanzanije, a u Veliku Britaniju su stigle 1960-ih godina.

Policija misli da su dve od tri žrtve, Irkinja i Maležanka, upoznale jednog od osumnjičenih - muškarca 70-ih godina u Londonu "preko zajedničke političke ideologije i da su živeli zajedno u nekoj vrsti "kolektiva".

Istražitelji su rekli da, iako ne veruju da su tri žene bile seksualno zlostavljane, one su psihološkim terorom držane "u nevidljivim lisicama", navodi AFP.

Drugi mediji pišu danas da je policija otkrila 13 adresa u Londonu na kojima je, kako se pretpostavlja, živeo osumnjičeni par zajedno sa žrtvama tokom 30 godina.

Policija je najavila da će istraga o ovom slučaju koji je šokirao Britaniju dugo trajati, kao i to da policija pokušava da "pridobije poverenje veoma traumatizovanih žrtava".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pinki

    26. novembar 2013 | 04:49

    Mnogo seru, to su haremi koje su i vlasti morele da su tolerisali inace nebi boravak imale i mogle zivjet tamo. To stvaranje lazne slike i da se operu pred eu gde su haremi zabranjeni, inace sve je zabranjeno jos malo i pisanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA