POSLEDNJE ZBOGOM: Sahranjen tragično preminuli navijač iz Kragujevca! (FOTO)

Ka groblju u naselju Male Pčelice, gde je Dušan živeo, uputila se reka ljudi. Najviše je bilo mladih, učenika srednje škole „Toza Dragović" i navijača. Dušana su ispratili i čelnici FK Radnički, a klub je platio i sahranu

  • 1

Nekoliko stotina rođaka, prijatelja, navijača i školskih drugova danas je na "poslednji put" ispratilo Dušana Todorovića (18), navijača koji je preminuo na fudbalskom stadionu u Ivanjici u subotu.

Veče pre, stotine navijača FK Radnički zapalile su sveće „svom bratu" u Sabornoj crkvi u centru Kragujevca.

Ka groblju u naselju Male Pčelice, gde je Dušan živeo, uputila se reka ljudi. Najviše je bilo mladih, učenika srednje škole „Toza Dragović" i navijača. Dušana su ispratili i čelnici FK Radnički, a klub je platio i sahranu.

Veselinka, majka mladića, slomljena bolom, dozivala je preminulog sina da joj se vrati. Stefan i Nikola, Dušanova braća, i dalje pitaju kako se desilo da im brat premine, a pucao je od zdravlja i bio sportista.

Navijači Radničkog u nedelju uveče su se, pre košarkaške utakmice u hali "Jezero", okupili u kragujevačkoj Sabornoj crkvi. Zapalili su sveće preminulom Dušanu i pomolili se. Povorka je iz crkve otišla u halu "Jezero" na košarkaški derbi Radničkog i Partizana.

Utakmica je počela odavanjem pošte preminulom minutom ćutanja. Uz himnu "Huk tribine" usledilo je gromko skandiranje Dušanovog imena i to iz oba navijačka tabora, što su prihvatili i svi prisutni, oko četiri hiljade posetilaca. Do kraja susreta nije bilo navijanja ni za jedan klub.

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA