Kineski turista pao niz Viktorijine vodopade i preživeo!

Vang Šung Sue pao je sa visine od 15 metara dok je fotografisao vodopad i zadobio samo modricu na ruci pošto je udario o stenu

  • 3
Devil's Pool - Viktorijini vodopadi Foto: acidcow.com

Kineski turista, koji je sa 15 metara visine upao u čuvene Viktorijine vodopade dok ih je fotografisao, prošao je sa samo nekoliko modrica, saopštio je danas zvaničnik turističke organizacije Zambije.

Turista iz Kine Vang Šun Sue upao je u plići deo vodopada i preživeo zadobivši samo manje povrede. Dubina vodopada je na tom mestu oko 25 metara, a Vang je pao sa 15 metara visine, na mestu gde se nalaze kosine i stene, rekao je za AFP Džon Zulu uz turističke organizacije.

Vang se udario o stenu i na levoj ruci ima veću modricu, ustanovljeno je posle pregleda na lokalnoj klinici. On je kasnije, sa svoja tri prijatelja, napustio Zambiju.

Viktorijini vodopadi imaju pad od 108 metara, nalaze se na reci Zambezi, na granici između Zambije i Zimbabvea i predstavljaju popularnu turističku destinaciju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA