PRETNJE HRVATSKOM MINISTRU: Neka ti se zatru srpsko seme i pleme

- Hteo bih lično da pitam Jovanovića, smeće ljudsko, kako je to kad te mrzi cela nacija jer si smeće četničko... kako je to kad ti neko na ulici s nekom štangom razvali glavu, e to ne znaš, al' ako nam se putevi ikad ukrste saznaćeš - napisao je jedan beskućnik ministru obrazovanja i sporta Željku Jovanoviću

  • 13

Hrvatski ministar obrazovanja, nauke i sporta Željko Jovanović dobio je preteću poruku kojom mu beskućnik Tomislav Sakač na Fejsbuku poručuje da mu se “zatru srpsko seme i pleme”, a Sakač je zbog pretnji priveden i zadržan u zatvoru.

- Hteo bih lično da pitam Jovanovića, smeće ljudsko, kako je to kad te mrzi cela nacija jer si smeće četničko... kako je to kad ti neko na ulici s nekom štangom razvali glavu, e to ne znaš, al' ako nam se putevi ikad ukrste saznaćeš - piše Sakač.

Potom je izneo pretnje ministru.

- Ako te sretnem sto posto ćeš plakati i kukati … pitaj onog smrada Draga Krpina, bio je sekretar HDZ, kako šljage pucaju usred bela dana, a aktovka leti u vazduh na trgu Berze, kasnih 90-ih!! Za dom spremni!!! - napisao je Sakač na svom Fejsbuk profilu.

Sakač je priveden i zadržan u istražnom zatvoru u Zagrebu po odluci Županijskog suda, piše riječki "Novi list". Zbog pretnje visokom državnom zvaničniku preti mu kazna do pet godina zatvora.

Jovanović, međutim, kaže da ga ništa neće zaustaviti u razotkrivanju kriminala i kirupcije ”rigidnog desnog konzervativizma i veličanju ustaštva”.

- Naprotiv, biću još glasniji i istrajniji - rekao je Jovanović za riječki list.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NL

    3. decembar 2013 | 12:46

    Beskucnik ima profi na Fejsbuku i Internet....

  • Zullu

    3. decembar 2013 | 13:36

    A 80% Hrvata cini Srpsko seme...I pleme...Istorija je gadna nauka, malo citanja nikad nije na odmet ali zaobidjite onu koju je pisao Vatikan, ima puno Nemackih i Ruskih istoricara, pisali ljudi pa proverite ko ste ako vas interesuje uopste, Hrvati...

  • NL

    3. decembar 2013 | 13:01

    Bezkucnik ima profil na Fesjbuku i Internet...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA