Kene nožem posekao muškarca zbog duga

Nekadašnji član Upravnog odbora RB Kolubare Radosav Savatijević Kene nakon svađe zbog duga povredio je Srđana Prelevića koji je zadobio rane na obe šake. Prelević je prevezen u Dom zdravlja, a policijska stanica Lazarevac vodi istragu o ovom slučaju

  • 7

Privrednik Radosav Savatijević Kene, večeras je oko 19 sati u kući u Vreocima kod Lazarevcanožem povredio Srđana Prelevića, nakon svađe zbog duga.

Kako saznajemo, Prelević je došao u kuću Savatijevća da traži novac. Savatijević je u ruci imao nož, za koji se Prelević uhvatio i tako povredio ruke zadobivši rane na obe šake.

Povrede su lakše i Preleviću je ukazana lekarska pomoć. Protiv Savatijevića će biti podneta krivična prijava zbog nanošenja telesnih povreda, rečeno je u MUP-u.

Savatijević je nekadašnji član Upravnog odbora RB Kolubare, a početkom septembra ove godine bio je uhapšen zajedno sa bivšim direktorom Nebojšom Ćeranom i još petoricom saradnika. Oni su uhapšeni zbog sumnje da su zloupotrebama prilikom eksproprijacije zemljišta oštetili "Kolubaru" za više od milion evra.

Njima je početkom novembra ukinut pritvor i od tada se brane sa slobode.

(E. T. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RAOJCA

    7. decembar 2013 | 20:48

    "Radosav Savatijević Kene uhapšen je početkom septembra a od novembra se brani sa slobode" SAOBRACAJNI PREKRSAJ

  • Mladen

    7. decembar 2013 | 20:46

    Ovaj covek je rodjeni intelektualac!

  • Olgica

    8. decembar 2013 | 03:20

    Manijak...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA