Za kupovinu u proseku trošimo tri evra

- Za najsiromašnije građane treba uvesti socijalnu kartu, recimo za hleb, ali i za druge proizvode, kao što to čine pojedine zemlje, kako bi mogli upola jeftinije da nabavljaju osnovne namirnice - kaže Petar Bogosavljević, predsednik Pokreta potrošača

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika max
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • max

    08. decembar 2013 | 20:17

    Luda Srbija još ludji srbi. OVDE VIŠE NEMA BUDUĆNOSTI. P.S. Ko ostane zadnji nek ugasi svetlo!

  • lol

    08. decembar 2013 | 15:58

    Zorice lepo je sto putujes za novogodisnje praznike mesec dana pre, slepice jedna ! Verujem da nemas sta da jedes a ovde nam svima solis pamet!

  • Zorica

    08. decembar 2013 | 15:56

    @Boki, pa u 70 posto nisi u pravu ili definitivno imaš porodicu koja gleda samo loše stvari. To što pišeš za snaju i nije tako, jel zakon je jasan da nesme niko da je odbije ili da je postavio takvo pitanje vezano za osnivanje porodice. Kažeš da penzioner ima 10.000 - 15.000 dinara pa pogledaj koliko penzionera prima ta primanja i još pomažu svojima, još odvajaju za unučad i izvuku tokom celog meseca. Ne možeš reći da jedna porodica živi samo sa jednim primanjima. Ako u porodici ima sloge lako se savladaju određenih problema. Ovde si nabrajao nekoliko tema a tema je o potrošnji i kupovini hrane :D Pa i ti koji pišeš, nisi gladan i u toku dana još kako pojedeš, pošto neko od član porodice skuva i spremi hranu :D Nadam se samo da niko u tvojoj porodici nije pušaš i da za to ne baca pare. Ako neko ima pare za cigarete taj onda definitivno nema problem kada je hrana u pitanju. Takva osoba je onda egoista koji ne misli na druge članove porodice. Razmisli ti samo malo, koliko ljudi bacaju pare i na šta bacaju pare a onda kukaju i krive državu. @Peti penal, ako neko nema para neće imati ni za gluposti i za praznoverje a tada srbin potroši ludo eto čisto da se pokaže pred drugima a od vere u tog nepostojećeg ni zrno nema :D Ali da srbin krka, vala krka i ždere to za neverovati, toliko para pobaca na razne gluposti a kada nema para besan na svakoga ali samo ne sa sebe. Ko je srbinu kriv što ne zna ekonomisati i što je naučio samo inat terati? Pogledaj srbina brale, kuka a samo hoće da bude po poslednjoj modi, kupuje dobra kola, mobilne, hoće izlaske a to sve neko finasira. Takav koji je pun obest sigurno će biti među prvima koji će govoriti kako se u Srbiji gladuje ali ne gladuje on :D Taj se nije uhvatio još motike :D Ko ne zna da ekonomoše i treba da propadne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA