KiM: Lopovi otvorili paljbu na meštane sela Koš!

Iz dvorišta porodične kuće Ivana Obradovića lopovi su uspeli da izvezu traktor oko 50 metara dalje, jer u rezervoaru nije bilo goriva. Primećeni su pri pokušaju krađe u dvorištu Milana Savića, kada su na meštane otvorili rafalnu paljbu

  • 2

Noćas oko 1 sat posle ponoći u povratničkom selu Koš u Metohiji nepoznati počinioci su pokušali da ukradu traktore i, kada su ih meštani primetili, otvorili su rafalnu paljbu. Povređenih nije bilo.

Iz dvorišta porodične kuće Ivana Obradovića lopovi su uspeli da izvezu traktor oko 50 metara dalje, jer u rezervoaru nije bilo goriva. Primećeni su pri pokušaju krađe u dvorištu Milana Savića, kada su na meštane otvorili rafalnu paljbu.

Kosovska policija je odmah po pozivu izašla na lice mesta i izvršila uviđaj.

Meštani sela Koš nemaju poverenja u Kosovsku policiju, jer kako kažu, do sada "nijedno lice nije pronađeno, a krade im se letina sa njiva, drva iz šuma i mehanizacija".

Vesna Maliković, službenik za povratak, rekla je da se u poslednjih godinu dana povratnici kontinuirano zastrašuju krađama i oružanim napadima.

- Policija ne radi svoj posao i ljudi se ne osećaju bezbedno, jer nemaju zaštitu ni od nikoga, mora pod hitno da se nešto preduzme i reši problem bezbednosti, jer su u poslednjih mesec dana učestali napadi na Srbe u opštini Istok, a u ovakvim uslovima opstanak je gotovo nemoguć - rekla je Malikovićeva.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • БањаЛукаРС

    9. decembar 2013 | 14:01

    Боже помози и сачувај тај јадни народ доле кад их је већ држава издала и оставила на милост и немилост тим безбожницима и ђаволима. Амин!

  • Marrina

    9. decembar 2013 | 14:35

    I bice nikom nista...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA