Otkriven eksploziv kod zgrade Vlade u Tirani

U automobilu Besnika Dervišija, koji se nalazio ispred zgrade vlade, pronađeno je više od 200 grama eksploziva C4, koji je povezan sa kapsulama za detonaciju

  • 1

Pripadnici albanske Nacionalne garde otkrili su u četvrtak eksplozivnu napravu skrivenu pod automobilom koji se kretao ka ulazu vladine zgrade u Tirani, saopštilo je danas albansko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je odmah blokirala okolno područje i evakuisala celokupno osoblje u prečniku od 200 metara od vladine zgrade, prenela je albanska agencija ATA.

Stručnjaci za eksplozive su pronašli u automobilu Besnika Dervišija iz prefekture Valona više od 200 grama eksploziva C4, povezanog sa kapsulama za detonaciju i mobilnim telefonom koji je kasnije neutralizovan.

Tužilaštvo za teške zločine je pokrenulo istragu kako bi rasvetlilo okolnosti i motive tog incidenta, navedeno je u saopstenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA