Ženin ljubavnik ubio njenog muža jednim udarcem (VIDEO)

Britanac Aleksandera Friv (44) ubio je Metjua Velforda (41) koji ga je optužio da je ljubavnik njegove žene. Nesrećni muškarac je nakon udarca pao na beton i udario glavu, a zbog povreda je preminuo nakon nedelju dana. Friv je uhapšen i osuđen na 3,5 godina zatvora

  • 6

Britanac Aleksandera Friv (44) ubio je jednim udarcem pesnicom Metju Velforda (41), koji ga je optužio da je on ljubavnik njegove žene.

Nesrećni muškarac je nakon primljenog udarca pao na beton i udario glavu, a zbog povreda je preminuo nakon nedelju dana. Njihov obračun, koji se desio na parkingu ispred jednog kluba u Zapadnom Jorkširu, snimile su sigurnosne kamere.

Velford je sumnjao da njegova supruga Sara ima seksualnu aferu sa Fivom. On je pratio Friva do kluba gde je ovaj igrao bilijar. Velford mu je rekao da se skloni od njihovog braka i da prestane da gleda njegovu ženu.

Verbalni obračun pretvorio se u fizički sukob na parkingu ispred kluba. Jedan udarac je bio koban. Velford je pao i žestoko udario u beton i tom prilikom zadobio je teško oštećenje mozga. Iako je hitno prebačen u bolnicu, umro je nakon nedelju dana.

Friv je u međuvremenu uhapšen i osuđen na 3,5 godina zatvora zbog ubistva bez predumišljaja.

Pogledajte smrtonosni udarac:

(Telegraf,rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N. M

    18. decembar 2013 | 19:35

    Dobar direkt.

  • GoranM

    18. decembar 2013 | 23:38

    Ruke u džepovima... Nije direkt nego kroše.

  • Xxxgaga

    24. mart 2014 | 20:26

    Svasta trebao je zenu da izbaci golu iz kuce i da ga bas briga a ne da se jos vise ponizava i trazi da se obracunava sa njenim ljubavnikom uzas pa nije je on na silu terao da bude s njim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA