NIKOLA SIMIĆ I DRAGAN NIKOLIĆ: Ružica je bila je velika glumica i sjajan čovek!

Kolege legendarne glumice prihvatili su sa nevericom vest o njenoj smrti i istakli da je bila fenomenalna ličnost

  • 0

Vest o smrti legendarne srpske glumice Ružice Sokić pogodila je mnoge njene kolege. Dragan Nikolić, koji je sa Sokićevom igrao u čuvenom filmu "Kad budem mrtav i beo", šokiran je što Ružice više nema.

- Nisam u stanju da govorim. Bila je velika glumica. Prvi film "Kad budem mrtav i beo" sam snimio sa njom. Poznavao sam je od malih nogu - rekao je kroz plač poznati glumac.

Nikola Simić, koji je igrao sa Ružicom Sokić u ostvarenju "Tesna koža", rekao je da je ona bila sjajna osoba.

- Ružica Sokić je bila veliki radnik, divan čovek i humanista. Volela je ljude, svoje kolege, volela je životinje. Zajedno smo studirali, radili u pozorištu i na filmu. Izuzetno mi je žao zbog njenog odlaska - naveo je Simić.

I Voja Brajović je bio skrhan ovom nemilom informacijom.

- Jako mi je žao, ona je bila jedna od naših najboljih glumica, i jedna od retkih s kojima sam se pomalo i privatno družio. Jako sam je voleo, iako nismo puno radili zajedno, ali smo često razmenjivali replike iz komada, kada se sretnemo van scene. Bila je vrhunska glumica, svašta je mogla da igra, ali je bila i pravi fanatični privrženik za glumu - rekao je Brajović.

Glumica Neda Arnerić je, takođe, dodala da je Ružica Sokić bila velika glumica.

- Suviše se predavala glumi. Bila je na neki način osoba koja nikada nije bila zadovoljna urađenim, što je osobina koja otežava život. Radile smo zajedno i družile smo se u privatnom životu. Kao kolega bila je divna i perfekcionista, a van scene, isto, nikada zadovoljna - navela je poznata srpska glumica.

Najbolje uloge Ružice Sokić pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs/zena.blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA