ODMAH POSLE SAHRANE: Uhapšena majka čija su deca izgorela u požaru!

Odmah nakon što je sahranila svoje troje dece Nenada (4) Dimitrija (3) i Maju (2) koja su stradala u požaru, Mirela Mikulčić (29) je uhapšena

  • 12

Mirela Mikulčić (29), majka troje dece koja su izgorela u požaru u Velikoj Krsni u ponedeljak oko 17.30 sati, uhapšena je danas odmah posle njihove sahrane, saznaje nezvanično "Blic".

Ona se sumnjiči za teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi sa izazivanjem opšte opasnosti. Noć će provesti u policijskom pritvoru, a sutra će biti privedena dežurnom tužiocu na saslušanje.

Podsetimo, tragedija se dogodila pošto je Mirela ostavila svoje troje dece Nenada (4) Dimitrija (3) i Maju (2) zaključane u kući, u kojoj je nedugo potom izbio požar.

- Kriva sam! Što sam ih ostavila same… Hoću da umrem, ne mogu da živim bez njih…. Svega sam svesna, samo ne znam sutra kako ću… – izjavila je Mirela Mikulčić (29), nakon što je saznala šta se dogodilo dodajući da joj više ništa nije važno.

- Izašla sam iz kuće na pet minuta. Naložila sam „smederevac” da im bude toplo. Rekla sam im da budu mirni i da će se mama brzo vratiti. Zaključala sam vrata… Zvali su me telefonom da se vratim. Rekli su da mi gori kuća… – jedva je u razgovoru sa novinarima "Kurira" odmah nakon tragedije izgovorila Mirela, a onda briznula u plač.

- Ne znam kako je došlo do požara, ne znam… Za sve sam se mučila. Da im kupim kuću, da imaju da jedu, da imaju sve u detinjstvu što ja nisam imala. Ali džaba sada sve. Šta mi vredi život bez njih – rekla je nesrećna žena, dodavši da se nalazi kod prijatelja, „a da odatle ne zna gde će”.

Meštani Velike Krsne su u žalosti. Sa suzama u očima danima pričaju o tužnoj sudbini troje mališana, za sve kriveći Mirelu. Komšinica Marija Gajić kaže da su o Nenadu, Dimitriju i Maji više brinuli drugi nego majka!

Mirelini roditelji okrivljuju i nadležne organe jer nisu reagovali kada su u više navrata prijavljivali socijalnoj službi da Mirela ostavlja decu samu i ne brine dovoljno o njima.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BigFoot

    19. decembar 2013 | 22:59

    Tragedija strašna, najstrašnija, ali i njeno ponašanje nerazumno. Tako mala deca se ne ostavljaju sama.

  • TRJOVAN

    19. decembar 2013 | 20:08

    Nemoj neko da je optuzivao Mirelu dole u komentarima.

  • Cacanin

    19. decembar 2013 | 23:37

    Pustite jadnu zenu......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA