LEGIJI POZLILO: Milorad Ulemek završio u Urgentnom centru!

- Ulemek se žalio na jake bolove u stomaku. Po preporuci lekara uz saglasnost predsednika Višeg suda u Beogradu i asistenciju Žandarmerije prebačen je do Urgentnog centra i zatim vraćen u zatvor - kažu u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija

  • 8

Miloradu Ulemeku Legiji (45) pozlilo je sinoć i prebačen je u Urgentni centar u Beogradu, da bi odmah posle pregleda bio vraćen u posebno odeljenje zatvora u Zabeli, prozvano "Alkatraz", objavio je "Blic".

- Ulemek se žalio na jake bolove u stomaku. Po preporuci lekara uz saglasnost predsednika Višeg suda u Beogradu i asistenciju Žandarmerije prebačen je do Urgentnog centra i zatim vraćen u zatvor - kažu u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

On je nakon detaljnog pregleda vraćen u zatvor, što ukazuje da zdravstveni problemi nisu ozbiljne prirode, jer bi u suprotnom bio zadržan na lečenju.

Ulemek služi kaznu pod posebnim tretmanom u zatvoru koji je samo za pripadnike orgnizovanih kriminalnih grupa, kao i za ratne zločince, gde je kontakt sa spoljašnjim svetom sveden na minimum.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gastarbajter

    27. decembar 2013 | 13:09

    Pa neka i pobegne...radio sta drugi naredili i sada ne valja jel?? Veci krimosi su na slobodi sto opljackali narod....idemo redom ali mala slova svima...miskovic...dinkic...tadic....treba li jos??

  • opanak

    27. decembar 2013 | 12:37

    covek dobro priprema teren,meri koliko pratnje marsute,bice bekstva kaao u americkim filmovima

  • Srbin

    27. decembar 2013 | 13:08

    Ni kriv ni duzan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA