LAV GERŠMAN: Šešelj će dobiti odštetu od Haga!

Na udaru pobune koju će organizovati Šešeljeve pristalice, biće oni koji su izašli iz njegove stranke i napravili novu. Pokušaće potkopati SNS, makar po cenu izbijanja građanskog rata, jer stranka koja je okrenuta Rusiji (SNS) - Zapadu nije potrebna

  • 17

Magistar bele magije Lav Geršman daje predviđanja kakva će biti  2014. godina. Očekuje nas građanski sukob posle puštanja Vojislava Šešelja, ali ozbiljniji konflikt verovatno će sprečiti zaštita Rusije.

Većina će u Novu godinu ući kao i obično, skupljajući novac za proslave i slave. Kako zima neće biti previše oštra, manje će ljudi umirati od hladnoće na ulicama.

Prevruće leto će, međutim, izazvati dosta problema hroničnim bolesnicima, posebno onima koji pate od visokog pritiska, najčešće izazvanog gojaznošću. Oslim slabijih zemljotresa u Srbiji, ne očekuju nas veće elementarne nepogode.

Biće izbora tokom aredne godine, kaže Geršman, pre sledećeg snega. Moguće je da će se pre njih i Šešelj vratiti u Srbiju, kao pobednik. Amerikanci će ga pustiti u pokušaju da izazovu građanski rat. Šešelj će dobiti i odštetu, naverovatnije između osam i 10 miliona evra.

Na udaru pobune koju će organizovati Šešeljeve pristalice, biće oni koji su izašli iz njegove stranke i napravili novu. Pokušaće potkopati SNS, makar po cenu izbijanja građanskog rata, jer stranka koja je okrenuta Rusiji (SNS) - Zapadu nije potrebna. Ovaj scenario već je izbegnut lobiranjem pre poslednjih izbora.

Ipak, Geršman se nada da će Srbija donekle biti zaštićena vojno i politički, zbog saradnje sa Rusijom, od zemalja koje su nas bombardovale, i da se sve ovo neće desiti.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA