Skandalozni indijski sudija oslobodio silovatelja uz reči: Seks pre braka je nemoralan!

- Kada odrasla, obrazovana i zaposlena žena pristane na seksualni odnos ona to čini na svoju odgovornost - rekao je sudija Virender Bat prilikom izricanja presude indijskom radniku jedne multinacionalne kompanije koga je žena optužila za silovanje

  • 9

Indijski sudija je danas izjavio da je seks pre braka "nemoralan" i protivan "svakoj religiji" i dodao da nijedna obrazovana žena ne bi trebalo da stupa u intimne odnose verujući da će se njen partner oženiti njome.

Sudija Virender Bat je ovo izjavio dok je izricao oslobađajuću presudu za 29-godišnjeg Indijca optuženog za silovanje žene samo zato što je obećao da će se oženiti njom, navodi AFP.

- Kada odrasla, obrazovana i zaposlena žena pristane na seksualni odnos ona to čini na svoju odgovornost - rekao je Bat prilikom izricanja presude indijskom radniku jedne multinacionelne kompanije koga je žena optužila za silovanje.

Ona je tvrdila da je muškarac, koga je upoznala preko društvenog veb sajta, imao seksualne odnose sa njom u više navrata zato što joj je obećao da će se oženiti njom.

- Svaki seksualni čin između dve odrasle osobe uz obećanje braka ne smatra se silovanjem ako muškarac kasnije ne ispuni dato obećanje - rekao je sudija.

Žena, takođe, mora znati "da pristaje na čin koji nije samo nemoralan, već je i protivan načelima svake religije, istakao je sudija, dodajući da nijedna vera na svetu ne dozvoljava seks pre braka.

Seks pre braka i dalje je tabu tema u mnogim delovima Indije iako su u toj zemlji u toku ubrzane društvene promene nakon što su ekonomske reforme 90-ih godina otvorile zemlju prema ostatku sveta.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bivsi Debeli

    6. januar 2014 | 19:19

    Pa sta je ovdje sporno?To sto lazov nije ispunio obecanje.Mora da se salite.Znaci da je ozenio ne bi bilo silovanja.Boze sacuvaj!

  • Nislija

    6. januar 2014 | 17:49

    Cigani

  • srna

    6. januar 2014 | 17:47

    Ovi su još luđi od nas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA