Maloletnu ćerku izudarala kutlačom zbog seksa sa momkom!

Nakon ovog događaja, maloletna Z. N. (15) pobegla je od kuće sa svojim momkom Almirom Alićem (36) i već šest dana nema nikakvih vesti o njoj

  • 27

Emira Bašić iz Sarajeva već nekoliko dana živi u neizvesnosti, jer ne zna ništa o maloletnoj ćerki Z. N. (15), koja je 4. januara oko ponoći pobegla sa momkom Almirom Alićem (36). Nestanak devojčice nesrećna žena prijavila je i policiji.

 

Emira je za "Avaz" ispričala kako je  Almiru iz sažaljenja dozvolila da živi neko vreme u njenoj kući dok se ne snađe za smeštaj, ne sluteći šta će joj se dogoditi.

 

- On nije imao posao ni novac, a ni krov nad glavom. Deportovan je iz Kanade u BiH zbog mnoštva krivičnih dela koje je počinio. Već je veoma dugo u sukobu sa zakonom. On je narkoman i diler. Bilo mi ga je žao pa sam dopustila da živi kod nas, ali je, očito, iskoristio to, odnosno moju ćerku. Ona je učenica devetog razreda Osnovne škole "Isak Samokovlija". Verovala je svemu što joj je govorio, naivna je i povodljiva. Porodica me je konstantno upozoravala na njega, ali nažalost, nikoga nisam slušala. Ispostavilo se da su sve vreme bili u pravu - ispričala je Emira.

 

Ona je rekla da je u subotu uveče pokušala da zaspi, ali je čula neobičnu buku u maloj sobi i ustala iz kreveta da vidi šta se dešava.

 

 

- Moja kćerka i Almir su imali seks. Kada sam ih ugledala u sobi, nisam mogla verovati šta vidim svojim očima. Počela sam je udarati kutlačom, a Almir je nasrnuo na mene. Vikala sam se i vređala je. Pitala sam je zašto pravi k.... od sebe, a ona je odgovorila da ga voli i da se ne mešam u to. Istrčali su iz kuće i pobegli u nepoznatom pravcu. Otišla sam do komšije i prijavila policiji da mi je kćerka oteta. Pitali su me ko ju je oteo, a ja sam ispričala šta se desilo, na šta su mi rekli da to nije otmica, jer je otišla svojom voljom - kazala je zabrinuta majka, koja moli sve one koji nešto znaju o njenoj ćerki, da to prijave policiji.

 

Od tog dana Emira nije više ni čula ni vdela svoju kćerku Zejnu niti zna na kojem mestu da je traži, jer se devojčica ne javlja na majčine pozive.

 

(Telegraf.rs / Izvor: avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sith

    10. januar 2014 | 21:55

    I treba da je bije!

  • Burduš

    10. januar 2014 | 22:27

    Glupi komsija. Pa sta je nego otmica, ona ima 15 god i nemoze da odlucuje prije 18-te. Roditelji odlucuju sta ce biti sa njom, I ako majka kaze ne to znaci ne. A taj mora da se kazni zbog sexa sa malolhetnicom nema tu ona je htjela ili nije htjela. Ona moze da radi i kao kurva ali od 18-te.

  • Glup naslov

    10. januar 2014 | 23:04

    Taj "momak" je nekoliko godina mlađi od mog oca )a stariji sam od devojke iz članka), tako da je naslov glupost teška... A i majka je kriva, pusti lopužu u kuđu, sažalila se... Koji mozak...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA