RADULOVIĆ: Dajem ostavku ako ne prođe Zakon o radu!

- Da ne mislim da reforme mogu da prođu ne bih bio na mestu na kom se sada nalazim. Tu sam zato što mislim da zakoni mogu proći, u protivnom više neću biti ministar i podneću ostavku - poručio je ministar privrede

  • 29

Ministar privrede Saša Radulović izjavio je večeras da će, ukoliko Skupština Srbije ne usvoji Zakon o radu i prateći paket zakona, podneti ostavku na ministarsku funkciju.

- Da ne mislim da reforme mogu da prođu ne bih bio na mestu na kom se sada nalazim. Tu sam zato što mislim da zakoni mogu proći, u protivnom više neću biti ministar i podneću ostavku - rekao je Radulović za Radio-televiziju Vojvodine.

Radulović je rekao da je njegova namera da se spreči ponovljanje "slučaja kakav je onaj u Vršačkim vinogradima" i dodao da je to moguće jedino ako sistem funkcioniše.

- To je moguće jedino ako se naprave strukturne promene. Da li ima političke volje za to videćemo onog trenutka kada budemo znali da li će zakoni biti usvojen - rekao je Radulović.

Dodao je da očekuje da će zakoni biti usvojeni, a ako se to ne desi, biće to "znak da ne postoji dobra volja za reformama u Srbiji".

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lud Zbujen

    16. januar 2014 | 19:06

    Daj za ne zappslene pomoc mesecno po 500e za penzionere 700e i minimalac 1400e pa ce biti ok a ne penzioneri 120e a kad im dodje infostan i struja treba im 250e samo za to znaci ne mora niko da zivi sem vas

  • Vozd

    16. januar 2014 | 19:14

    Uzmi ti otpremninu dok je stari zakon pa put pod noge a mozes i ovce da cuvas.

  • mica

    16. januar 2014 | 19:13

    I treba. Odmah bre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA